AZ en Tottenham Hotspur bereiken akkoord

By
Updated: juli 7, 2016

AZ bereikte eerder al wel een akkoord met Paris Saint-Germain, maar de balende Janssen had zijn zinnen gezet op Tottenham Hotspur. Hij kreeg een goed gevoel bij de Engelse nummer drie van het voorbije seizoen en bovendien had hij zijn jawoord al gegeven. Voor Janssen voelde het of AZ zijn droomtransfer blokkeerde en dat stelde hem uitermate teleur.

Voetbalzone weet dat een nieuw bod op Janssen wél geaccepteerd is door AZ. Het gaat om een bedrag van twintig miljoen euro plus bonussen. De aanvaller reist zo snel mogelijk af naar Londen voor een medische keuring, om zich vervolgens aan te sluiten bij het keurkorps van manager Mauricio Pochettino. Bron: Voetbalzone.nl

15 Comments

 1. i.pjotr

  7 juli 2016 at 22:41

  Mooi, want morgen is het friday.

 2. i.Pjotr3

  7 juli 2016 at 23:17

  Hopelijk zit er ook nog een oefenduel aan vast…..
  Een open dagje 2017 of zo

 3. KeesK

  7 juli 2016 at 23:57

  Kees Kist kan met een gerust hart sterven wanneer het zijn tijd is. Topscorer van AZ voor altijd en eeuwig!
  Door de zuigende werking van het grote geld en de teloorgang van de voetbalromantiek zal er nooit meer zo’n legendarische spits als hij bij AZ bestaan.
  Zijn gouden schoen en zijn records zullen met hem het graf ingaan.

 4. Timon

  7 juli 2016 at 23:58

  Keek net even naar selectie. EK onder de 19: GEEN enkele AZ speler in die selectie! Hadden toch zo’ n top jeugd? Alle miljoenen van Janssen weer weggegooid in Zaandam!. Moet een slungel uitbEmmen aangekocht worden…
  En dat die Brankic oid nog bij de selectie zit……

  • Vincent

   8 juli 2016 at 00:24

   Verbaasde mij ook ja, maar we hebben wel onder 16/17 aardige talenten

  • az woman

   8 juli 2016 at 07:47

   Hoi Timon, gelukkig bestaat het eerste van AZ niet allemaal uit onder 19 jarigen, en is er vaak een leeftijds opbouw in een elftal te vinden. Natuurlijk zullen ze niet allemaal tegelijk AZ 1 halen,als ze daar al komen, maar dat geldt ook voor de huidige onder 19 internationals, die zullen ook niet allemaal het grote Oranje halen, er wordt constant door geselecteerd, dat geldt voor iedere club. Niet iedere speler die bij het eerste van AZ zit, is international, en toch presteren we best goed. .j.x heeft ook niet in iedere leeftijd (lichting) Rijkaardjes, de Boertjes, Cruijffies, Bergkampjes of v/d Sartjes rond lopen, mede daarom is het verstandig om een lekkere spaarpot achter de hand te hebben, zodat, als het niet in de eigen jeugd aanwezig is, dat versterkingen van buitenaf gehaald kunnen worden. Misschien kun je een klankbord groep beginnen, en twee keer per jaar in overleg gaan met Robert Eenhoorn en Max Huiberts, het geeft je misschien en beetje rust.

 5. AZ Alkmaar

  8 juli 2016 at 00:23

  Hij is gezien op Schiphol dus men verwacht dat hij onderweg is naar Londen om daat een medischekeuring te ondergaan. Denk dat er morgen meer nieuws is..

 6. az woman

  8 juli 2016 at 05:51

  Zo, eindelijk is deze soap dan voorbij. Vincent bedankt voor je doelpunten, geniet van je salaris, en denk alsjeblieft met dankbaarheid aan AZ terug. Max grote klasse, ik denk dat AZ (Max) hier een signaal mee afgeeft, dat je niet per se bij de zogenaamde top 3 moet spelen om de hoofdprijs te vragen en te krijgen. Naar verluidt (gehoord op rtvnh) heeft ons nieuwe complex in de Zaanstreek 11 miljoen gekost, dus is dat alvast terug verdient. Meneer René Nellissen zal en mag volkomen terecht in zijn handen wrijven. Als ik het goed begrepen heb, investeert AZ 1/3 van een transfer opbrengst weer in de selectie, en 2/3 gaat of bewaard AZ voor andere doeleinden. Ik meen dat Almere ook nog een vergoeding krijgt. Grof gerekend kan of mag Max dan ongeveer 6 miljoen herinvesteren in de selectie. Wie er nog gaat vertrekken/verlengen, of wie er nog bij komt, wacht ik rustig af. Ik heb vertrouwen in de scouts van AZ, en de kwaliteiten van Max. Ik zou zeggen, Max ga naar de slijter, en haal een lekkere borrel, dat heb je verdient.

  • woonwagenpower

   8 juli 2016 at 07:29

   Max, je krijgt van mij een dikke sigaar, voor bij de borrel. Heerlijk in een luie stoel bij kaarslicht genieten van de geur en smaak van de sigaar , borrel, lekker muziekje op de achtergrond en rustig je gedachten laten gaan over AZ in de toekomst.

 7. woonwagenpower

  8 juli 2016 at 06:24

  Er is een technisch directeur zich achter de oren aan het krabben momenteel,
  het is die van Feyenoord, de enige echte Martin van Geel.
  Martin van Geel, die toen Olaf Lindenbergh voor een appel en een ei naar .j.x liet gaan,
  en twee maanden later had van Geel ook bij .j.x een baan.
  Onze Dirk Scheringa kon dit moeilijk verkroppen,
  en kon zijn emoties ook niet wegstoppen.
  van Geel kreeg van Dirk een stadion verbod,
  want van Geel dacht alleen aan zijn eigen loopbaan en genot.
  Kessler draaide dat verbod terug namens de KNVB,
  maar kwam in Dirk zijn tijd, nooit met de tegenstander meer mee.
  Max heeft zulke streken niet nodig,
  maar ik hoop dat van Geel met een enorme kater zit voorlopig.
  Max ga lekker met René Nellissen uit eten, en neem een goed glas wijn,
  Martin van Geel kan het in Rotterdam Zuid wel doen met een goed vol glas azijn.

 8. Ruud

  8 juli 2016 at 08:15

  Timon, ik denk dat Rotterdam, waar het allemaal begon voor Janssen als professional, heel graag zelf 20m had bijgeschreven op de rekening. Deze komt op rekening van de scouts in Alkmaar. Daar heb jij weer een punt. Ik heb voorlopig even geen zorgen meer over AZ. Kunnen we allemaal blijven genieten.

 9. gerard

  8 juli 2016 at 08:51

  Het gaat om een bedrag van 22 miljoen en aanvullende eisen.

 10. gerard

  8 juli 2016 at 08:55

  ALKMAAR – AZ rekent erop dat Tottenham Hotspur vandaag laat weten akkoord te gaan met de vraagprijs voor Vincent Janssen. De Alkmaarders, die lang weigerden zelfs maar met de Londense topclub te praten, vragen bijna 22 miljoen euro voor de 22-jarige spits en international en willen een doorverkooppercentage.

  Janssen hoopt dat de Engelse deelnemer aan de Champions League ’ja’ zegt tegen het AZ-ultimatum. Voorzitter en eigenaar Daniel Levy is voor het blok gezet, wetende dat AZ ook is benaderd door West Ham United, dat Carlos Tevez te duur vindt (300.000 euro per week) en bot ving bij de Fransman Alexandre Lacazette van Olympique Lyon.

  De bedoeling is dat Janssen vanaf vandaag al niet meer op het trainingsveld van AZ verschijnt en snel naar Londen afreist voor een medische keuring. Maandag zou dan de presentatie volgen. Spurs wil nu niet meer afhaken omdat Janssen vanaf het eerste moment na zijn bezoek aan de club heeft verklaard voor de Londenaren te gaan en eerder ook VfL Wolfsburg afzegde.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *