Henriksen wacht geduldig op zijn transfer

By
Updated: juli 4, 2016

Markus Henriksen heeft er vier jaar opzitten in het shirt van AZ en beschikt nog over een contract tot eind volgend seizoen. De Noorse middenvelder wil echter een nieuwe stap zetten en hoopt dat zich deze zomer een interessante club voor hem meldt in Alkmaar. Vooralsnog is het niet zover en dus begint Henriksen de voorbereiding gewoon bij AZ.

“Ik ben professioneel. Ik speel voor AZ, daar ligt mijn focus. Er zijn nog weinig transfers geweest. Soms kan het snel gaan, soms duurt het lang, je weet het gewoon niet”, geeft de 23-jarige Henriksen te kennen aan RTV Noord-Holland. Hij zegt niet in Italië geweest te zijn, al kwamen eerder verhalen naar buiten dat Napoli en Torino interesse in hem hadden.

Henriksen speelde tot op heden 105 wedstrijden in de Eredivisie en was gemiddeld gezien in bijna één op de vier wedstrijden trefzeker: hij maakte er 24 voor AZ. Afgelopen seizoen kwam hij tot twaalf doelpunten en beleefde de aanvoerder zijn beste jaar ooit. Bron: Voetbalzone.nl

3 Comments

 1. 1AZ1

  4 juli 2016 at 18:46

  Seuntjes en Wuytens kunnen op het middenveld. Vd Heijden kan dan centraal spelen als Wuytens doorschuift naar het middenveld. Er is dus al door AZ erop geanticipeerd dat Henriksen mogelijk vertrekt.

  • remco

   4 juli 2016 at 23:06

   Bedoel je van eijden?
   Gewoon verder friday halen en je bent klaar
   Eventueel van het janssen geld nog een tweede(ervaren zwaargewicht voorwennen friday/druiff,duin
   Mischien van wolfswinkel

 2. kaazie1987

  5 juli 2016 at 20:40

  Transfer van weghorst is voor 99.9% zeker, huiberts is al afgerijsd naar almelo volgens tubantia. Vraagprijs was rond de 2 miljoen zal az dat betalen???

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *