AZ bezig met opvolger Janssen

By
Updated: juli 4, 2016

Fred Friday (21) is de beoogde opvolger van Vincent Janssen (22). AZ blijft stelselmatig weigeren Tottenham Hotspur een prijs te noemen voor de felbegeerde international, maar blijkt wel degelijk rekening te houden met een vertrek van de spits.

Achter de schermen zijn de Alkmaarders in Noorwegen immers druk bezig met de opvolging van de topscorer van de eredivisie. Alle pijlen worden daarbij op de Nigeriaan met de prachtige voetbalnaam Fred Friday gericht. De spits van Lillestrøm scoorde dit seizoen acht keer in twaalf duels.

De kans dat Janssen nog door de voordeur uit het AFAS-stadion vertrekt, wordt met de dag kleiner. De topschutter wil de hele voorbereiding bij de Spurs meemaken. Daarnaast vindt hij het onredelijk dat technisch directeur Max Huiberts geen genoegen neemt met de in totaal 17 miljoen euro die de Londenaren al boden en zelfs niet met Tottenham om tafel wil.

 AZ, dat Janssen een jaar geleden voor 500.000 euro overnam van Almere City en dus het 34-voudige kan incasseren, wil echter de hoofdprijs. West Ham United is bereid om over de twintig miljoen euro heen te gaan en volgens de Franse sportkrant L’Equipe wil PSG dat ook. Janssen is echter stellig en wil alleen naar Tottenham Hotspur.

Als Huiberts geen water bij de wijn doet lijkt een arbitragezaak, die Janssen aanvankelijk wilde voorkomen, toch onvermijdelijk. Dan zal de spits in Zeist moeten aantonen dat Champions Leaguedeelnemer Spurs, waar hij het 15-voudige van zijn huidige salaris kan verdienen, sportief en financieel een verbetering is. Bron: Telegraaf

 

8 Comments

 1. Jay

  4 juli 2016 at 09:27

  Hoop media melden dat hij voor 20 miljoen naar de Spurs gaat, maar 100% zeker is dat dus nog niet.

  Lekker weer, zo’n ouderwetse transfersoap.

 2. Timon

  4 juli 2016 at 10:18

  Die Janssen begint een vervelend jochie te worden.Hij moet even begrijpen hoe de grote mensen wereld in elkaar zit!
  Nergens gaat het om clubliefde en sentiment ; nee keiharde euro tekens!
  En van de Brom : o wij hebben zo lekker getraind deze week,,….pfffff..
  Zorg er eens voor dat jij tweede wedstrijd uit bij PSV niet wederom kansloos verlies !

 3. Jeroen

  4 juli 2016 at 10:23

  Akkoord lijkt al in de maak. Max speelt gewoon een mooi spel, en wilt op deze manier het uiterste uit de transfer halen. En gelijk heeft hij!! Elke euro is mooi meegenomen.

  Laat de opvolger maar snel komen.

 4. kaazie1987

  4 juli 2016 at 13:12

  Volgens telegraaf is west ham united bereid elk bod van tottenham te overtreffen, nu is de vraag of meneer daar heen wil

 5. Jay

  4 juli 2016 at 16:18

  Hoeveel keus heeft meneer eigenlijk? Als West Ham of PSG veel meer geld over heeft voor Janssen, kan AZ hem dan aan die club verkopen of kan Janssen de boel tegenhouden omdat hij liever naar de Spurs wil gaan?

  Je hoopt dat het in goed overleg gaat, maar wie heeft het laatste woord in deze?

  • KeesK

   4 juli 2016 at 18:40

   Lijkt me duidelijk, de speler. Maar alle partijen moeten het er over eens zijn.

 6. Prins

  4 juli 2016 at 19:31

  Die arbitragezaken moeten worden afgeschaft. Wat is dit nou voor flauwe kul?

 7. Frank

  4 juli 2016 at 20:20

  helemaal eens Prins, hij lijkt wel een verwend kind.
  krijgt na (pas) 1 knap seizoen niet zijn zin en wil gelijk een arbitragezaak aanspannen.
  ik ben het natuurlijk wel eens dat e.e.a. in goed overleg tussen speler en club moet worden afgesproken, maar doe dat dan niet via de media.
  krijg daar een naar gevoel van.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *