Gefrustreerde Janssen wil weg: ‘Bod geweest in de buurt van achttien miljoen euro’

By
Updated: juni 30, 2016

Vincent Janssen scoorde vorig seizoen aan de lopende band in het shirt van AZ en nadat de spits ook in Oranje het net wist te vinden ging het snel qua interesse. Internationale topclubs Tottenham Hotspur en VfL Wolfsburg schudden aan de boom, maar AZ zit met een vraagprijs van achttien miljoen euro extreem hoog in diezelfde boom. Janssen baalt er verschrikkelijk van.

“Ik heb mijn keuze kenbaar gemaakt bij de club”, begint Janssen volgens het Algemeen Dagblad. “Tottenham Hotspur heeft in mijn ogen een hoog bod uitgebracht, er is een bod geweest in de buurt van achttien miljoen euro. Maar AZ wil niet eens aan tafel.”

“Ik wil graag zo snel mogelijk ergens anders aan de voorbereiding beginnen. Dit is frustrerend”, zegt Janssen, die Tottenham Hotspur dus als eerste keuze lijkt te zien. VfL Wolfsburg, de nieuwe vereniging van Jeffrey Bruma, ziet hij echter ook als serieuze optie. Bron: Voetbalzone.nl

13 Comments

 1. Vak J

  30 juni 2016 at 13:01

  Ja als er werkelijk 18 miljoen geboden is, ik mag aannemen dat Vincent hier niet over liegt, en AZ wil niet eens aan tafel dan vind ik dit vrij naïef van AZ. Dit is een heel mooi bedrag en straks heb je niets en een gefrustreerde speler.
  Kom op AZ, Jansen heeft veel betekend voor de club en we kunnen hem toch niet houden. Kijken jullie dan op twee miljoen??

  • Ryan

   30 juni 2016 at 13:54

   AZ wilt meer dan 20 miljoen begrijp ik uit de woorden van Max.

   Hij wilt een aanval doen op de top van NL

  • Ray

   30 juni 2016 at 13:58

   Ik zou wel op de kleintjes(2 miljoen!)letten;-)

  • Prins

   30 juni 2016 at 14:47

   Natuurlijk kan AZ hem wel blijven vasthouden! Hij heeft toch een contract? Hij mag zijn plicht niet verzuimen, gefrustreerd of niet.

 2. Silver

  30 juni 2016 at 13:48

  Vincent moet begrijpen dat het goed gaat komen, maar dat AZ bepaalt voor welk bedrag dat is en waarschijnlijk niet accepteert dat het bedrag over meerdere jaren wordt betaald.
  Hij doet er goed aan om niet in de media zijn ongenoegen te uiten.

 3. Vincent

  30 juni 2016 at 13:51

  Een geld inzameling beginnen voor een standbeeld van max??

  • Ryan

   30 juni 2016 at 13:55

   Ja wat een club is en word dat zeg!
   Een gouden greep lijkt het om hem TE te maken

   • Ryan

    30 juni 2016 at 13:55

    TD natuurlijk;)

   • Prins

    30 juni 2016 at 14:50

    Wie ben jij? Janssen heeft toch een contract of niet?

    • Prins

     30 juni 2016 at 14:51

     Nee sorry, bovenstaand bericht neem ik terug. Ik had je verkeerd begrepen.

 4. KeesK

  30 juni 2016 at 16:37

  Dit is de tendens van tegenwoordig. Voetballers willen zo snel mogelijk hogerop en de clubs willen zichzelf ook niet tekort doen. Door de enorm scheve balans in club-budgetten zijn spelers ongeduldig, niet loyaal, onhoudbaar en vaak weinig dankbaar. Het brood- en roemvoetbal ten top.

 5. Brandon

  30 juni 2016 at 18:28

  Kranten,kranten,kranten neem ze met een korreltje zout. Natuurlijk wil Janssen hogerop maar de kranten zijn voor 010 en 020 en willen maar al te graag nu al onrust zaaien bij ons zo gaat dat nu eenmaal. Als Janssen wordt gevraagd ben je teleurgesteld in AZ en hij verwoordt het op een nog zo goede manier maar begint met het woordje JA dan is het hek al van de dam. Die aasgieren schrijven er wel op los. Janssen wordt verkocht dat staat als een paal boven water maar ook Max Huiberts moet zijn woorden gestalte doen door te zeggen wij willen Janssen niet kwijt wat alleen de prijs maar opdrijft. Als AZ de prijs krijgt die ze voor ogen hebben zal Huiberts in de pers zeggen dit bod konden we doodeenvoudig niet afslaan. Helaas voor ons supporters zal Janssen dan verkocht worden en dat staat zo vast als een huis (van ??? miljoen).

 6. Timon

  30 juni 2016 at 22:16

  Janssen moet niet zeuren,wordt toch wel miljonair .Bij AZ dit jaar er weer meer dan25 inschiet ,stijgt zijn tekengeld alleen maar. Even volwassen gedragen jochie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *