Alleen Tottenham Hotspur en Wolfsburg hebben zich gemeld voor Janssen

By
Updated: juni 28, 2016
Twaalf miljoen euro, vijftien miljoen euro, twintig miljoen euro. Er wordt bijna dagelijks een nieuw prijskaartje rond de nek van Vincent Janssen gehangen, tot verbazing van AZ.

‘Ik lees ook van alles en zie het ene na het andere bedrag de ronde doen. Er zou nu zelfs een bedrag genoemd zijn door mij, maar dat is echt onzin. Ik heb tegen geen enkele krant een bedrag genoemd. Sterker nog, ik heb tegen geen enkele club het bedrag genoemd dat wij voor Vincent willen hebben’, aldus directeur voetbalzaken Max Huiberts in gesprek met Voetbal International.

Tottenham Hotspur en VfL Wolfsburg zijn tot nu toe de enige clubs die een concreet bod hebben neergelegd bij AZ. ‘Die hebben we afgewezen. Er is dan ook niets veranderd in de situatie rondom Janssen. Ik las dat Paris Saint-Germain belangstelling zou hebben, maar daar weten wij niets van. PSG heeft zich bij ons niet gemeld. Nee, ze hebben ook niet geïnformeerd.’

Janssen scoorde vorig seizoen liefst 27 keer in de Eredivisie en maakte in vijf interlands al drie doelpunten. De aanvaller wil dan ook graag een stap zetten deze zomer. Een transfer naar een Nederlandse topclub is door het financiële plaatje vrijwel uitgesloten. Bron: VI

12 Comments

 1. Jay

  28 juni 2016 at 09:57

  Op zich wel raar dat Huiberts tegen geen enkele club het bedrag genoemd heeft dat ze voor Janssen willen hebben. Lijkt mij dat je toch een vraagprijs aangeeft en dat je dan gaat onderhandelen.

  • Ryan

   28 juni 2016 at 13:43

   Nee het spel wat max speelt is stuur maar een bod en dan kijken wij of het dat bedrag is wat wij voor ogen hadden.

   Als je aangeeft vincent is pakweg 20 miljoen waard dan gaan ze dat nooit bieden maar eronder zitten omdat ze dan onderhandelingdruimte zien.

   Ik vind het goed hoe max het doet!

 2. Ryan

  28 juni 2016 at 13:45

  Nog even over de vermeende interesse van Friday en Weghorst er komt sowieso een extra spits zei Max tegen NHD ongeacht of dat vincent en Muhren weggaan

 3. KeesK

  28 juni 2016 at 16:47

  Als Janssen maar niet gaat mokken als hij bij AZ blijft, zoals sommige profkleuters in binnen- en buitenvoetballand. Maar ik verwacht dat niet van hem, en hoop dat ie blijft. Als hij gewoon doorgaat wordt de keuze groter, want nu is er nog skepsis bij gegadigde clubs, bang voor een eendagsvlieg. In de WK kwalificatie en de EL moet hij zich laten zien komend seizoen.

 4. harm

  29 juni 2016 at 10:37

  Agustien meldt zich na zwerftocht door Europa weer bij AZ

  Dinsdag, 28 juni 2016 om 12:05
  Kemy Agustien is terug bij AZ. De middenvelder zit sinds zijn vertrek bij het Schotse Hamilton zonder werkgever en houdt voorlopig zijn conditie op peil bij Jong AZ.

  In eerste instantie lijkt Agustien niet in aanmerking te komen voor een contract in Alkmaar, maar wellicht kan hij de technische staf toch overtuigen. De 29-jarige middenvelder speelde in het verleden al 25 wedstrijden voor AZ. Via Birmingham City, RKC Waalwijk, Swansea City, Crystal Palace, Brighton and Hove Albion en Vendsyssel kwam hij terecht bij Hamilton.

  Kan dit wat worden, denken jullie?

  • az woman

   29 juni 2016 at 13:55

   Misschien een contract, waarin staat dat alleen bij gespeelde wedstrijd, of invalbeurt, er betaald wordt.

 5. gerard

  29 juni 2016 at 12:48

  Max Huiberts, technisch directeur van AZ, verbaast zich over de mensen die roepen dat AZ veel te veel wil hebben voor de spits. ,,Dan wordt er gezegd ‘Janssen is speler van AZ en daar wordt nou eenmaal minder voor betaald’. Allemaal flauwekul. Ik zou niet weten waarom Janssen minder waard zou zijn omdat hij bij AZ speelt. We hebben in de tweede helft van afgelopen seizoen geloof ik één punt minder gehaald dan Ajax. We hebben de laatste twee seizoenen nagenoeg hetzelfde gepresteerd als Feyenoord. Waarom zou een speler van AZ dan minder moeten kosten dan een speler van Ajax of Feyenoord? En ik blijf zeggen: Vincent is topscorer van Nederland en de nummer één spits van Oranje. Dus is hij veel waard.’’

  Bron NH Dagblad

 6. Ryan

  29 juni 2016 at 16:12

  ALKMAAR – Derrick Luckassen moet zich bij AZ vooralsnog richten op de positie van rechtsback. De verdediger krijgt de kans zich op die plek in het basiselftal te spelen.

  Op de eerste trainingen van het nieuwe seizoen werd Luckassen al steeds ingedeeld bij de basisploeg. Mattias Johansson, de afgelopen seizoenen de vaste rechtsback, speelde bij de ‘reserves’. AZ gaat er vooralsnog immers van uit dat de Zweed vertrekt. Zijn contract loopt nog slechts één jaar door en Johansson heeft aangegeven graag ’een nieuw avontuur’ te willen.

  Concurrentiestrijd

  Dat maakt op rechts de weg vrij voor Derrick Luckassen. Afgelopen seizoen speelde Luckassen minder dan hij had gewild. Als centrale verdediger verloor hij de concurrentiestrijd met Jeffrey Gouweleeuw en Ron Vlaar.

  Vlaar en Van Eijden

  De kans dat hij dit seizoen wél als centrale verdediger de basis haalt, is er niet groter op geworden nu Vlaar heeft bijgetekend en AZ de ervaren Rens van Eijden heeft aangetrokken. Vandaar dat Luckassen onlangs opmerkte dat hij misschien maar liever bij AZ vertrekt als hij komend seizoen net zo weinig aan spelen toekomt.

  AZ wil hem echter niet kwijt en ziet in de Amsterdammer een goede opvolger voor Johansson. ,,Ik heb veel gesprekken gehad met de club. Met Van den Brom en met Huiberts’’, zegt Luckassen. ,,Ik heb altijd het liefst in het centrum van de verdediging gespeeld, maar het belangrijkste is nu niet wáár ik ga spelen, maar dat ik véél ga spelen.’’
  Brin:NHD

  Oh oh als dat maar goed gaat.. ik vind hem niet veel toevoegen als rechtsback… Met die wilde tackelen en domme overtredingen.. waarom niet uitlenen als centrale verdediger of defensieve middenvelder?
  Maar rechtsback nee daar liggen zijn kwaliteiten niet

  • KeesK

   29 juni 2016 at 18:18

   En Lewis?

  • woonwagenpower

   29 juni 2016 at 18:42

   Inderdaad, voor zover ik het weet zou Lewis ook een serieuze kans krijgen als rechtsback. Waar ik ook heel benieuwd naar ben, is hoe het gaat uitpakken in het centrum van de verdediging. Ron Vlaar en Rens van Eijden zijn allebei rechtsbenig, zou het toch niet beter zijn als in het centrum achterin, zowel een linksbenige als rechtsbenige verdediger staat? En misschien is Derrick, nu we weer een seizoen verder zijn, wel volwassener geworden in zijn acties, in zijn fanatisme ging Derrick er wel eens te wild in, maar Derrick zou er goed aan doen om goed naar Ron Vlaar te luisteren, voor zijn eigen best wil. Dan kan het vertrouwen groeien, en is Derrick misschien nog waardevoller als menigeen denkt. Derrick krijgt van mij het voordeel van de twijfel, door zijn acties druipt de winnaars mentaliteit er vanaf. Tevens staat Levi Opdam ook aan de poort te rammelen, het komt wel goed op rechts. Maar het centrum? Of wacht AZ op het moment dat Jop v/d Linden weer 100% hersteld is? Jop is tenslotte linksbenig, en heeft niet alleen maar mindere wedstrijden gespeeld.

  • Vincent

   29 juni 2016 at 22:08

   Idd Luckassen verhuren aan een degradatie kandidaat zo speelt hij 30 wedstrijden

 7. Jay

  30 juni 2016 at 11:24

  PSG zou volgens Franse media vandaag een bod gaan doen op Janssen. Normaal gesproken moet je de geruchten met en schep zout nemen, maar als het wel zo is, dan mogen we toch een flink hoog bod van ze verwachten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *