Janssen geniet van elke minuut bij AZ

By
Updated: april 17, 2016
Janssen-Voetbalprimeur

Hij schroefde zijn seizoenstotaal zaterdag tegen PEC Zwolle (5-1) op naar 25 competitiegoals. Vincent Janssen over het duel waarin hij vier keer scoorde én een assist gaf: “Hebben fris gespeeld.”

“Het is hartstikke mooi hoe het gaat”, zei de nuchtere spits na afloop. “Ik kan er ook van genieten hoe wij als team presteren en hoe ik in positie word gebracht om te scoren. Daar ben ik het team heel erg dankbaar voor.”

25
Janssen: “Het is inderdaad de eerste keer dat ik vier keer scoor in één wedstrijd. Ik heb er nu 25 gemaakt, dat is mooi en dan zie je hoe het kan lopen tijdens een seizoen. De eerste zeven wedstrijden stond ik op nul. Ik geniet van elke minuut die ik bij AZ op het veld sta.” Bron: AZ.nl

4 Comments

 1. Vincent

  17 april 2016 at 22:40

  Mooi hoop dat hij blijft Ookal zou muhren dan weg gaan!

 2. Albert

  18 april 2016 at 11:17

  Toch wel leuk om commentaar uit juni eens eens te lezen zie:
  http://www.fanvanaz.nl/archives/14842

  • Vincent

   18 april 2016 at 12:51

   Ik zie niet iemand die tegen zijn komst was eigenlijk..

   En weet iemand toevallig of hij via Moneyball Concept is gescout of normaal?

 3. az woman

  19 april 2016 at 05:29

  Vincent en AZ is een gelukkig huwelijk, daarom moeten de gladde uit de hoofdstad en uit de lichtstad niet gaan flirten, met Vincent. Mocht Vincent vreemd gaan, dan maar met een club uit het buitenland, want om in ons kleine Nederland iedere keer je ex tegen te komen valt dan ook niet mee.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>