AZ financieel weer helemaal gezond

By
Updated: april 11, 2016

AZ is op basis van de ingediende halfjaarcijfers door de licentiecommissie van de KNVB ingedeeld in categorie III. Dat is de meest gezonde categorie voor Betaald Voetbal Organisaties.

De categorisering van clubs is onderdeel van het licentiesysteem van de KNVB. De financiële situatie van de clubs wordt door middel van een puntensysteem drie keer per jaar beoordeeld. Clubs worden per rapportagemoment op basis van het gescoorde puntenaantal in drie categorieën ingedeeld. De gezondste clubs komen in categorie III, de clubs die onder een bepaald aantal punten scoren komen in categorie I. Bron: AZ

10 Comments

 1. Vincent

  11 april 2016 at 14:54

  Mooi kunnen we extra veel voor Janssen vragen

 2. kaazie1987

  11 april 2016 at 19:15

  Het zou toch geweldig zijn als je op henriksen en johansson na dit basisteam bij elkaar kan houden. Met aankopen als ruiter van eijden en die marokaan van heracles ken je mischien wel een gooi doen naar de 1e 2 plekken

 3. kaazie1987

  11 april 2016 at 19:18

  Bel hassani bedoel ik, heeft zelf voor de camera gezegd dat hij 1 miljoen moet kosten en haal dan gelijk bruns ook maar op als opvolger van haye want bruns is 3 keer beter

 4. Evert

  11 april 2016 at 21:05

  Finacieel gezond, lik me kont. Weer een stomme regel van de KNSB, goed dan zit je in cat. III maar leverd het ten opzichte van de concurentie nu eingelijk op? De sancties die de KNSB oplegt zijn een lachertje zolang het maar geld opleverd voor de KNSB. zolang clubs uit Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven rondom gesponserd worden door gemeentelijk instantie zoals Ajaxes elk jaar 4 mil van de gemeente, Eindhoven het grond van het stadion voor enorm teveel verkoopt aan de gemeente ect ect. Ik stop met schrijven word alleen maar bozer, maar 1 ding!!! Liever arm aan de top dan een droom die zegt flop…….

  • Ryan

   12 april 2016 at 13:05

   Zit AZ bij een schaats vereniging aangesloten?

 5. oma

  12 april 2016 at 11:04

  ik snap nu echt niet wat ze in die Johansson zien.

 6. Ryan

  12 april 2016 at 13:12

  Is alleen maar een mooie ontwikkeling bij AZ.

  Ik zie Veel dingen wat mij positief stemt voor de toekomst.

  Oud spelers die zich vaker laten als jeugdtrainer of wel als scout.

  Het jeugdcomplex wat bijna af is en er fantastisch uitziet.

  AZ financieel kern gezond.

  Beste jeugdopleiding van Nederland.

  Een technisch directeur die al ruim 20 jaar bij AZ en tot nu toe alleen maar goede en logische dingen heeft gedaan en enig transparantie vertoond.

  Ik denk dat AZ vanaf volgend seizoen echt kan gaan groeien top een stabiele Subtop per en misschien om de 4/5 jaar een prijs het zij de beker of het zij met veel geluk een kampioenschap.

  Ps Robert Eenhoorn is een zege voor AZ. Het lijkt wel sinds hij er is dat er 180 graden gedraaid is qua beleid en veel meer voor de supporters word gedaan.

  En ik hoop ook dat van den Brom lang blijft. Het is een goede klik tussen van den Brom en AZ

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *