AZ zegt contracten vijf spelers op

By
Updated: maart 31, 2016

AZ heeft deze week de contracten van vijf spelers formeel opgezegd. Het gaat om Joël Donald, Raymond Gyasi (verhuurd aan FC Emmen), Alexander Sigurdarson, Achille Vaarnold en Guus van Weerdenburg (verhuurd aan FC Dordrecht).

Het formeel opzeggen van de contracten hoeft niet per se te betekenen dat de spelers AZ verlaten. Met enkele spelers wordt nog gesproken over de toekomst.

Gesprekken
AZ is verder in gesprek met Jong Oranje-international Thom Haye en James Efmorfidis. De optie in hun huidige contracten wordt niet gelicht, maar wel zijn beide partijen in gesprek over een nieuwe verbintenis.

3 Comments

 1. Vincent

  31 maart 2016 at 23:42

  Dus Haye zal wel een verbeterd contract krijgen?

 2. az woman

  1 april 2016 at 07:58

  Het hele leven is keuzes maken, laten we hopen dat AZ zich niet vergist, ik denk van niet. Thom en James zullen denk ik behoorlijk wat water bij de wijn moeten doen, om bij AZ te mogen blijven. Verder hoop ik dat de jongens die mogen vertrekken hun loopbaan elders een mooi vervolg kunnen geven.

 3. woonwagenpower

  1 april 2016 at 08:09

  De KNVB gaat voortaan iedere club gelijk behandelen, de tuchtcommissie, en aanklager betaald voetbal van de KNVB gaan het principe hanteren van gelijke monniken, gelijke kappen, …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 1 April!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *