AZ hoopt volgend seizoen ook op Vlaar

By
Updated: februari 19, 2016
cid203350_VlaarVI03_1180_580x310

AZ hoopt routinier Ron Vlaar (31) ook na dit seizoen te behouden voor de club. Directeur voetbalzaken Max Huiberts vertelde dat donderdagavond tijdens een supportersbijeenkomst van de Alkmaarse club.

“Het lijkt me duidelijk dat Ron op dit moment een ongelooflijk belangrijke speler is voor ons. Dus willen we hem het liefst zo lang mogelijk bij AZ houden. Daar gaan we alles aan doen”, tekent het Noord-Hollands Dagblad op uit de mond van Huiberts.

De destijds transfervrije Vlaar tekende in december een contract in het AFAS Stadion. Tot de zomer ligt hij vast bij de huidige nummer vier van de Eredivisie. “We hebben hem gevraagd hoe hij dat zelf ziet. Maar Ron wil nog geen ja of nee zeggen, hij wil zich focussen op zijn spel.” Bron: Voetbalprimeur.nl

6 Comments

 1. Vak J

  19 februari 2016 at 13:42

  Bied hem een mooi contract en daarna een baan bij AZ bijvoorbeeld het trainen van de verdediging zoals een spitsentrainer doet bij de aanvallers

  • Gerritvooijs

   19 februari 2016 at 14:26

   Probleem is dat Vlaar tot het einde van dit seizoen alle opties wil open houden.
   Huiberts heeft de intenties van AZ in ieder geval duidelijk gemaakt en wanneer Vlaar er voor open staat kunnen de echte onderhandelingen beginnen.

 2. Silver

  19 februari 2016 at 15:26

  Niet alleen het contract van Vlaar, maar ook de andere lopende contracten bekijken en verlengen zoals bijvoorbeeld Joris van Overeem!

 3. Keet

  19 februari 2016 at 17:00

  Ijdele hoop denk ik. Als Vlaar nog één keer een slag wil slaan in een grote buitenlandse competitie, dan moet hij dat nu doen. Leeftijd gaat anders tellen, zie Van Persie of Heitinga.

  • Ruud

   19 februari 2016 at 19:52

   Boven de dertig jaar telt het sowieso. Vlaar kan die klapper niet meer maken, dus lekker bij AZ blijven. Als Ron een blessure heeft met zijn grote lichaam dan is het meestal meteen goed mis. Dat weten de clubs ook.

 4. i.Pjotr3

  19 februari 2016 at 23:44

  Vlaar is aan het einde seizoen Klaar.
  Voor de tweede keer verhuist hij naar een andere club, als Koeman bij zijn clubje blijft…….daar dus!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>