AZ voetbalt onder 1725 zonnepanelen

By
Updated: februari 18, 2016

Een GreenTeam van de club is bezig de bedrijfsvoering van het Afas-stadion te verduurzamen.

Er wordt ook gebruikgemaakt van restwarmte van de HVC (op de achtergrond in de foto) en 100 procent groene stroom. Bron: NHD

9 Comments

 1. Vak J

  18 februari 2016 at 12:02

  Zeer goed zo’n duurzaam beleid!! AZ draagt op een positieve manier bij aan een schoner milieu. Nu alleen nog even de toegankelijkheid naar het stadion verbeteren bijvoorbeeld een loopbrug zodat supporters niet meer aan het einde van de wedstrijd door een trechter naar huis hoeven.

 2. KeesK

  18 februari 2016 at 14:21

  Weg gegooid geld. Het milieu is niet meer te redden met meer dan zeven miljard consumensen en de schade die ze hebben aangericht en de processen die op dit bolletje in werking zijn gezet. Zelfs niet meer als je het stadion plat zou gooien en er een loofbos zou neerzetten. Groenwasserij van AZ voor het gepeupel.

  • 1AZ1

   18 februari 2016 at 22:31

   @keesk

   Als iedereen er net als u er met de pet naar gooit, dan wordt het inderdaad een kansloze missie! Gelukkig is niet iedereen hetzelfde 😉

   • KeesK

    19 februari 2016 at 15:44

    Ik gooi er niet met mijn pet naar maar ik heb me er ietsjes dieper in verdiept dan de gemiddelde man of vrouw.

  • timon

   19 februari 2016 at 09:09

   het is de bedoeling dat ik dit soort opmerkingen maak!
   maar wie is het gepeupel? jij? ik?

   • KeesK

    19 februari 2016 at 15:41

    Ho ho, je zit niet alleen in vak Z Timon. Alleen het gepeupel beseft niet dat wat uit het vak Zwartkijken komt soms in realiteit is gegrond en niet in puur zwartkijken. Maar goed, laat het plebs maar in de waan dat ze in hun eigen hollywood film leven en dat ze lang en gelukkig leven ondanks de berg feiten van het tegendeel.

    • Timon

     19 februari 2016 at 17:52

     Gaat het wel helemaal goed met je? Mijn patiënten het hier laten lezen maar die snapten er niets van!

     • KeesK

      19 februari 2016 at 21:11

      Simpeler gezegd: we zijn al lang en breed voorbij het punt dat we onze konten uit deze klimaatafgrond kunnen redden. Die zonnepanelen zijn veels te laat en veels te weinig. Maar de Haagse poppenkast gaat je dit niet vertellen. Dus dat geld had beter in wat anders gestoken kunnen worden zoals gesuggereerd voor de supportersuitgang of een lagere prijs voor een seizoenskaart.

 3. Ruud

  19 februari 2016 at 15:53

  Oordeel niet over een ander, zoals je niet over jou geoordeeld wilt worden. Als de natuur het genoeg vindt zal het met een ongenadige kracht toeslaan die geen grenzen zal kennen. Laten wij daarom Moeder Aarde zo goed mogelijk behandelen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *