Van den Brom zeer blij met ontwikkeling van ‘superspits’ Janssen

By
Updated: februari 7, 2016

John van den Brom en AZ zijn niet meer te houden. De Alkmaarse club won zaterdagavond thuis met 1-0 van Vitesse en dat betekende zege nummer vijf op een rij in de Eredivisie: wie de beker meetelt komt zelfs uit op zes aaneengesloten overwinningen. Van den Brom telt zijn zegeningen bij de club en dankt topscorer Vincent Janssen voor diens productiviteit. Zaterdag werd de spits matchwinner tegen Vitesse.

“Vincent is geweldig” sprak Van den Brom na het duel met zijn oude club voor de camera van FOX Sports. “Hij heeft niet zijn beste wedstrijd gespeeld, maar hij blijft wel een superspits die uiteindelijk weer de beslissende maakt en ook nog eens op een heel mooie manier. Complimenten. Zijn ontwikkeling gaat goed en snel.”

Van den Brom durft niet te voorspellen waar het zal eindigen met de 21-jarige aanvaller, die nu op 13 goals in 22 wedstrijden staat dit seizoen. “Zeg jij het maar, ik ben er ook heel benieuwd naar. Als je hem zo ziet spelen, kun je je amper voorstellen dat hij vorig seizoen nog in de Jupiler League speelde”, aldus de coach van AZ. Bron: Voetbalzone.nl

11 Comments

 1. Jeroen

  7 februari 2016 at 12:59

  Als hij er dit seizoen 20 gaat maken, dan is hij niet meer te houden voor AZ. Hij zal dan voor een riant bedrag worden verkocht. Dan is hij al voor Ajax en PSV niet meer betaalbaar.

  • Gerrit Vooijs

   7 februari 2016 at 15:14

   Eens Jeroen.
   Wanneer hij deze productiviteit weet vol te houden gaat hij een transfer maken met dubbele cijfers.
   AZ doet er goed aan om een serieus alternatief te gaan scouten die naar AZ zou willen komen.
   Het zelfde gaat op voor Vlasr. Wanneer de defensie deze prestatiecurve weet te verlengen dan moet AZ of een salaris van een miljoen willen betalen of een type Vlasr gaan scouten. Breed, beresterk, ervaring, zeer sterk in de lucht en aan de grond…….. Pfffffff ga er maar aan staan.

   Er is werk aan de winkel voor AZ.

   • Vincent

    7 februari 2016 at 19:37

    We krijgen denk ik een transfervrije Sander Fischer lekker goedkoop denkt AZ…

 2. i.Pjotr3

  7 februari 2016 at 13:43

  Zeker nog een jaar bij AZ blijven spelen, speelt als een nieuwe RvNistelrooy.
  Heeft ook een rustige carrière gehad van denbosch , hoereveen, psv, richting buitenland .
  Maar Vlaar heeft nog meer invloed op dit AZ.
  Zou fantastisch zijn als hij bijtekent. Goed voor de nieuwe lichting jeugd

 3. az woman

  7 februari 2016 at 15:30

  Nou Kaazie wat is wijs?
  jij weet toch precies wie en wat AZ altijd nodig heeft?
  De Keeper van de Graafschap, de verdediger van Heerenveen, de spits van NEC, de middenvelder van NAC, Ritzmaier heb ik je wel eens over gehoord en zo zal ik nog wel wat vergeten zijn, dat roep je waarschijnlijk in je enthousiasme, dus ik neem je niks kwalijk, maar de puzzel moet wel goed in elkaar passen, en AZ moet op de centjes blijven letten. En vergeet niet niet om Dabney op zijn waarde te schatten, geeft niets, we vergissen ons allemaal wel eens, en blijf je stukjes, je ideeën en je adviezen inbrengen.

 4. Vincent

  7 februari 2016 at 19:40

  AZ moet voortaan alleen maar sterke spitsen nemen Altidore, Janssen ze helpen AZ beter te voetballen in de plaats van zo’n slappe Aron Johansson

 5. Timon

  7 februari 2016 at 20:08

  Vd B wat zeur je over die corners? Moeten wij op trainen ?? Met andere woorden : tegen Vitesse niet getraind op de corners? Waarom dan zo,genomen? Je bent volledig onbegrijpelijk !

 6. NHN

  7 februari 2016 at 22:14

  Blij met de ontwikkeling van superspits Jannssen. Ja,dat is een open deur intrappen v/d Brom. Iedereen is er blij mee. Bij AZ.Vooral nu hij ook belangrijke goals voor z’n rekening neemt. En natuurlijk valt dat overal op. AZ doet er verstandig aan meteen een flink prijskaartje om z’n nek te hangen.En ‘m dat zelf ook mee te delen. Geen slap verhaal dat men meewerkt aan een kans voor hem om mee te werken aan de volgende stap in zijn carriére. Dát is vooruitkijken. Vergeet daarnaast ook niet dat stormachtig doorbrekende voetballers ook zomaar ineens weer terug kunnen vallen. Ook daartegen moet AZ zich indekken. Vergeet daarnaast niet dat hij nog steeds kansen mist. Het is niet ineens een spits die als een duveltje uit een doosje ineens voor de keeper opduikt en ‘m erin tikt.
  Meer sleuren en trekken. Zoals hierboven al beschreven. Met dergelijke spitsen lijkt AZ wel goed te gedijen.

 7. Brandon

  8 februari 2016 at 09:21

  Janssen is gelukkig zelf nuchter onder zijn successen en zal volgend jaar ook nog voor AZ spelen. Die bouwt zijn carriere zorgvuldig op en zal niet de fout maken te vroeg naar een zg topclub in Nederland te gaan of zelfs al voor het buitenland te kiezen. Zijn contract loopt tot 2020 dus zal hij alleen in het binnenland voor 020 te betalen zijn en daar zal hij gezien alle andere transfers van AZ daar naar toe wel niet heen gaan.

  • peter

   9 februari 2016 at 12:28

   2018 volgens mij, hoor..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *