‘AZ grijpt naast Ruiter’

By
Updated: februari 1, 2016

Na de mislukte poging voor Robbin Ruiter houdt AZ zich koest op de transfermarkt. Met de deadline in zicht heeft het allemaal geen zin meer, erkent Max Huiberts.

De technisch directeur van AZ bevestigt dat FC Utrecht niet wilde onderhandelen over de doelman (28). “We hebben wel geïnformeerd naar Ruiter, maar dat gaat niet gebeuren”, aldus Huiberts tegen FOX Sports. “Het was voor FC Utrecht onbespreekbaar. Robbin mag niet vertrekken voor het bedrag dat wij voor ogen hadden.” Was het geboden bedrag 1,2 miljoen? “Ik praat niet over bedragen.”

“We hebben vorig jaar ook al interesse getoond”, vervolgt Huiberts. “Robbin is op de hoogte van onze belangstelling. Wij zijn echter niet degenen die ja of nee moeten zeggen. Utrecht moet het ook willen. Maar we blijven hem in de gaten houden.”

Na de mislukte poging voor Ruiter is AZ klaar wat betreft winterse transfers. “Nee, er gaat niets meer gebeuren. Er gaat niemand meer weg en we gaan niemand meer halen. Althans, niet rond de A-selectie. Wellicht wel voor de beloften. Jongens als Mats (Seuntjens, van NAC Breda, red.) volgen we wel, maar op dit moment hoeven we daar niets mee te doen. Op het middenveld zijn we sterk bezet.” Bron: Voetbalprimeur.nl

6 Comments

 1. kaazie1987

  1 februari 2016 at 19:14

  We weten nu wel wie der allemaal gaan komen deze zomer, als az intresse heeft dan blijven ze die speler ook altijd volgen. Lam en laursen johnson en ruiter en een aanvller zullen dus waarschijklijk deze zomer komen

 2. kaazie1987

  1 februari 2016 at 19:16

  Man man man wat ben ik blij dat het contract van rochet deze zomer afloopt, az heeft wel een optie om het contract met een jaar te verlengen maar dat toch niet gebeuren??

 3. i.Pjotr

  1 februari 2016 at 19:22

  Vd Pavert, sterke grote vent, speelde leuk tegen PSV , en schoot knap binnen……. Iemand die hem meer heeft zien voetballen ……. Ik hoop op n paar jaar Vlaar, maar mss n betaalbare opvolger.

 4. kaazie1987

  1 februari 2016 at 19:24

  Volgens vi.nl is de kans aanwezig dat az maandagavond nog een laatste bod op tafel legt bij utreg

  • i.Pjotr3

   1 februari 2016 at 20:42

   Is die de ruiter nou echt n topper……….. Hij heeft toch ook vaak zijn foutjes.
   Zondag trapte hij een bal toch geweldig uit.
   Mocht hij toch talenten bezitten die wij nu niet zien, …..Nick v Aart weet ze binnen een seizoen af te breken.
   Nieuwe keeper , dan ook een nieuwe keeperstrainer.
   Nick vindt zichzelf geweldig, maar onder hem is keeper beter geworden.

   • Ryan

    1 februari 2016 at 21:35

    Nou in ieder geval beter dan coutinho en Rochet en je weet wat je aan hem hebt is zeer degelijk

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *