Huiberts verwacht geen transfers meer deze periode

By
Updated: januari 22, 2016

Met de komst van Stijn Wuytens heeft AZ zijn laatste winteraankoop binnen. Dat meldt Max Huiberts, directeur voetbalzaken van de Alkmaarse club. “Ik verwacht niet dat er iets gaat vertrekken. En inkomend verwacht ik ook niet veel meer.”

Huiberts is blij met de komst van Wuytens, die Willem II donderdag inruilde voor een avontuur in Alkmaar. “Vanuit de scouting volgen wij Stijn al een tijdje. Hij stond bij ons hoog op de lijst. En als er een interessant moment is om hem te contracteren moet je toeslaan als club”, vertelt hij aan RTV Noord-Holland.

“Je moet kijken naar de bezetting en naar de toekomst van je elftal”, vervolgt de directeur. “Stijn is een directe versterking die het niveau goed aan kan. Dat heeft hij bewezen bij Willem II. Daar was hij één van de dragende spelers en vaak aanvoerder. Wij denken zo’n middenvelder nodig te hebben. Wij denken aan de balans in ons elftal.”

Nu Huiberts heeft aangekondigd dat AZ niet meer de transfermarkt op gaat, kan er ook een streep door de naam van Christian Santos. Bron: Voetbalprimeur.nl

3 Comments

 1. Timon

  22 januari 2016 at 12:29

  Puntje of 40 ,met moeite,uitgeschakeld halve finale beker , plaats 9-10-11, seizoen van niks. Wat wil je met zo’n trainer.

 2. Vincent

  23 januari 2016 at 04:13

  Waardeloos hopelijk heeft hij niet veel gekost

 3. Timon

  23 januari 2016 at 10:09

  En een dag later vertrekt Mounir! Dat heet de boel voor de gek houden! Net zo onbetrouwbaar als die Stewart!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *