‘Vlaar mogelijk aanvoerder van AZ’

By
Updated: januari 11, 2016

Het vertrek van Jeffrey Gouweleeuw bij AZ naar FC Augsburg, noopt coach John van den Brom om opzoek te gaan naar een nieuwe captain.

Voor die rol zou Ron Vlaar in aanmerking kunnen komen. De mandekker die sinds december onder contract staat bij de Alkmaarders, heeft wel oren naar de aanvoerdersband. “’Of het redelijk voor de hand ligt? Ja, dat zou kunnen. Als het zo is, dan zou dat hartstikke mooi zijn”, zegt de verdediger op de clubsite van AZ.

“Ik heb geen idee of ik de nieuwe aanvoerder word, daar is nog niets over bekend. De trainer heeft er nog niets over gezegd. Ik was afgelopen donderdag aanvoerder omdat Gouweleeuw niet meedeed, ik weet niet of dat zaterdag tegen Roda weer zo zal zijn.”

In het oefenduel met Club Brugge droeg de 30-jarige centrale verdediger de band al. “Ik zal het dan op een goede manier invullen, maar ik zou het echt niet weten. Je zou het aan de trainer moeten vragen. Wanneer wij het horen? Geen idee, ik weet niet wat de trainer in petto heeft en of hij er überhaupt al over nagedacht heeft.” Bron: Goal.com

3 Comments

 1. Brandon

  11 januari 2016 at 21:07

  Ja nu Henriksen verkocht is blijft er weinig meer over voor die band.

  Jeroen nog aan de fan van az poule gedacht?

 2. kaazie1987

  11 januari 2016 at 21:10

  Henriksen verkocht voor 5 miljoen

 3. platoon

  11 januari 2016 at 22:01

  Ortiz lijkt mij een goede optie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *