Gouweleeuw dichtbij gewenste transfer van drie miljoen: Duitsers azen’

By
Updated: januari 9, 2016
image

Jeffrey Gouweleeuw kan AZ mogelijk snel verlaten. FC Augsburg, dit seizoen in de Europa League nog opponent van de Alkmaarders, heeft interesse in de verdediger. Gouweleeuw stak zijn vertrekwens in het verleden niet onder stoelen of banken en wordt mogelijk in de winterstop verkocht.

Dat meldt de regionale krant Augsburger Allgemeine. De onderhandelingen rond de 24-jarige Gouweleeuw waren tot nu toe geheim gehouden. De AZ-aanvoerder moet ongeveer drie miljoen euro kosten. Augsburg wilde tegenover de krant niet reageren op een eventuele transfer. Eerder haalde de club de achttienjarige Albian Ajeti al weg bij FC Basel.

Gouweleeuw speelde dit seizoen zestien wedstrijden bij AZ en is voor trainer John van den Brom een vaste waarde als captain. AZ gaf eerder al aan dat het geen uitverkoop gaat houden, ook al trok het Ron Vlaar aan. “Het is niet de bedoeling dat we van de winter uitverkoop houden. Ik heb meer keuzes met Ron erbij en we hebben iedereen, dat hebben we onderhand wel geleerd, keihard nodig”, zei Van den Brom een maand geleden. Bron: Voetbalprimeur

7 Comments

 1. Kaazie87

  9 januari 2016 at 09:52

  3 miljoen vindt ik niet veel voor een aanvoerder van az met nog een contract voor 2 jaar. Blijkbaar is dit voor beide partijen het beste. Nu hoop ik dat az voor van aken van heerenveen gaat

  • oma

   9 januari 2016 at 17:05

   dat is zijn geschatte waarden,dat zegt niet dat AZ hem daar voor laat gaan.
   het kan meer ook zijn.

 2. Timon

  9 januari 2016 at 10:00

  Blij,blij dat deze vreselijke man vertrekt,wat een uitstraling….. Natuurlijk al bij tekenen contract Vlaar al lang beslist dat hij weg gaat. Wat een kinderachtig gedoe.

  • i.Pjotr3

   9 januari 2016 at 10:20

   Heeft onze Europese uitschakeling toch nog euro’s opgeleverd.
   Vlaar zal nu ervaren met welke clown (Johansson ) hij in de verdediging staat.
   Wesley was het blijkbaar zat. Zoals hij dit seizoen voetbalde ben ik er niet rouwig om.
   Motivatie is tenslotte een van de drijfveren om goed te presteren. Als dat ontbreekt dan ben je je vorstelijke salaris niet waardig.

  • AZ'67

   9 januari 2016 at 10:51

   Beste nieuws van het jaar!

   Weg met deze ongemotiveerde slappe zak en aanvoerder van niets, hopelijk komt er nu een echte vent voor terug die doet wat er van een verdediger verwacht wordt en dat is gewoon meedogenloos de boel achter op slot houden.

 3. kaazie1987

  9 januari 2016 at 10:36

  guus hupperts en robert muhren en celso ortiz gaan ook weg let maar op. wordt een drukke maand voor max

 4. Albert

  9 januari 2016 at 12:02

  Prima Nieuws,

  Echt een uitstraling van 3x niets die Gouweleeuwtje.
  Vraag: Vuilnisman graag ook die zak van Johansson ophalen s.v.p.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>