Spierings en Vaarnold mogen op huurbasis vertrekken

By
Updated: december 27, 2015

Nieuwe TD van AZ heeft in een interview aangegeven dat zowel Spierings als Vaarnold tijdelijk mogen uitkijken naar een nieuwe club. ‘Dan kunnen zij elders laten zien goed genoeg te zijn voor het eerste elftal van AZ.’

Ondanks dat AZ niet de intentie heeft om zich te gaan roeren op de transfermarkt, kijkt het wel altijd naar mogelijke kansen. ‘We zijn altijd op zoek naar versterkingen, maar we beschikken al over een brede selectie als iedereen fit is. Toch kijken we ook nu naar kansen in de markt. Verder heeft het mijn voorkeur niet dat er tijdens de winterstop belangrijke spelers vertrekken,’ aldus Huiberts.

13 Comments

 1. Gerritvooijs

  27 december 2015 at 14:21

  Het verbaast mij opnieuw dat er weer geen uitspraak komt om een rechtsback bij de sectie te halen. Mj is nooit geblesseerd maar absoluut rijp voor de bank.
  Afijn,afwachten maar. Overigens is bijna elke rechtsback uit de topamateur klasse beter als Mj dus het hoeft niets te kosten.

 2. Kaazie87

  27 december 2015 at 17:32

  Voor 100% zeker dat ze bij az hun ogen openhouden voor een rechtsback. De rechtsback positie is namelijk de enige positie die nog niet dubbelbezet is, luckassen heeft namelijk intern aangegeven alleen als centrale verdediger of als verdedigende middenvelder te willen spelen

 3. Kaazie87

  28 december 2015 at 11:44

  Bij az zijn ze al jaren gek van spelers die op meerdere posities goed uit de voeten kan, het zal mij dus niks verbazen als mike te wierik de nieuwe rechtsback gaat worden. Bij heracles dit seizoen toch 1 van de uitblinkers

 4. Timon

  28 december 2015 at 12:46

  Spierings en Vaanhold zien wij nooit meer terug! Wat een weggegooid geld, dat opleidngscomplex! En die Wijnker vindt zichzelf zo,goed…..

  • i.Pjotr3

   28 december 2015 at 14:46

   waaruit blijkt dat Wijnker zichzelf zo goed vindt………..?
   Erg goedkoop scoren, Timonneke, hij heeft gewoon als medewerker van AZ jeugd het maximale probeert te bereiken met de jongens die door scouting bij AZ zijn gaan voetballen. Dat de jeugd afdeling niet jouw ding is (lees: weggegooid geld) is het beleid van de club. (misschien eens een andere club proberen)
   Als je door alle BVO’s uitverkozen wordt tot beste van Nederland, is dat de verdienste van de hele jeugdorganisatie en niet van Wijnker alleen.

 5. Kaazie87

  29 december 2015 at 11:57

  Ik heb liever dat ze is wat naar buiten brengen over een eventuele contractverlenging van van overeem, willen ze bij az geen geld verdienen ofzo?? De beste man heeft aan het eind van dit seizoen nog maar een contract van 1 jaar..

 6. Kaazie87

  29 december 2015 at 12:03

  En van mij mogen ze ook heel snel henriksen verkopen voor het juiste bedrag. Er lopen in de eredivisie prima altarnatiefen voor weinig geld. Daarmee doel ik op sander van der streek van cambuur en santos van nec vorig jaar met jahankbaksh een prima tanden bij nec en samen meer dan 40 goals en dan hebben we ook nog die aanvallende middenvwlder van heracles ook een prima speler. Waarschijnlijk hou je dan ook nog geld over voor een rechtsback

 7. i.Pjotr3

  29 december 2015 at 14:23

  Als je ziet welke onwikkeling Overeem heeft door gemaakt bij Dort, zou het voor Haye een niet onverstandige keuze zijn om bv een half jaar bij de graafschap te gaan voetballen…..natuurlijk wel met enig uitzicht op een basisplaats.
  De 10 minuten invalbeurt bij az wordt je niet beter/vrolijk van.
  Je wilt voetballen en je kunt het elders laten zien……..

 8. kaazie1987

  30 december 2015 at 10:35

  thom haye is aan het eind van dit seizoen transfervrij dus ik denk dat az geen toekomst meer in hem ziet, heel erg jammer is dat want hij stond echt jaren lang te boek als het grootste talent van de az jeugdopleiding een groter talent dan bijv. van overeem maar ergens is het goed mis gegaan met hem, ik denk zelf dat de absolute wil om de top te halen bij hem ontbreekt, en hij heeft niet het fysiek en de wil om 90 minuten alles uit de kast te halen, ik heb hem 1 goede wedstrijd zien spelen en dat was vorig jaar thuis tegen twente

  • i.Pjotr3

   30 december 2015 at 16:07

   helemaal gelijk Kaazie.
   Toch zonde, zal je zien dat hij straks elders goed presteert…… Vlaar bij feyenooit, Vormer bij RJC of brugge
   deden dat ook nadat ze AZ hadden verlaten.
   Maar bij de huidige stand van zaken zal hij niet veel meer willen….. weinig speeltijd en een aflopend contract……..kijk maar naar wesley Hoedt… en volgens mij kunnen we nog een hel rijtje opnoemen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *