‘AZ scout Musonda’

By
Updated: december 23, 2015

Charly Musonda (19) geldt als één van de meest veelbelovende talenten van Chelsea. Speelminuten in de Premier League zitten er echter niet in voor de jonge Belg en daarom zouden de Londenaren overwegen om Musonda in januari elders te stallen. Britse media schrijven dat AZ een kanshebber is om de jeugdinternational in te lijven.

Een delegatie van AZ zat afgelopen week op de tribune tijdens een competitieduel tussen Chelsea onder 21 en Middlesbrough 21. Daarbij was de aandacht van de mensen uit Alkmaar vooral gericht op controlerende middenvelder Musonda.

 

13 Comments

 1. Jeroen

  23 december 2015 at 12:50

  Vraag mij af in hoeverre dit verhaal waar is. Als ik het goed begrijp is het dus een van de grootste talenten van Chelsea. Gezien het feit dat de Engelse club over het algemeen 36 spelers uitleent ieder jaar, verwacht ik niet dat AZ hem kan overnemen. Dan zou het gaan om een huurovereenkomst, en volgens mij heeft AZ aangegeven dat niet willen doen. We zullen zien!

 2. kaazie1987

  23 december 2015 at 12:54

  fantastisch talent ik heb hem zelf zien spelen 3 jaar terug toen hij nog bij anderlecht speelde, hij speelde toen tegen az voor de copa amsterdam, ik geloof dat hij in die wedstrijd ook 2 doelpunten maakte. in nederland zijn we nu al lyrisch over die lewis baker van Vitesse maar deze speler staat bekent als een nog groter talent. jan boskamp had het laatst ook nog over hem bij vi want jan ken zijn vader. het zal een enorme stunt zijn als az deze speler weet te halen, hij heeft het in zich om een wereld speler te worden, je kan hem een beetje vergelijken met die spits die Vitesse vorig jaar had lopen van chelsea

  • Vincent

   23 december 2015 at 12:59

   Lewis baker zit altijd op de bank….

 3. Vincent

  23 december 2015 at 13:00

  Geloof er niks van az huurt niet ze verhuren alleen….

 4. kaazie1987

  23 december 2015 at 14:18

  lewis baker zit vaak op de bank ja klopt inderdaad,maar dan kunnen de heren analytici het toch evengoed een veelbelovende voetballer of niet vincent??

 5. kaazie1987

  23 december 2015 at 14:21

  ajax feyenoord en psv huren allemaal spelers van de grote clubs, als je structureel bij de top 4 wil horen, en dat is wat az wil sterker nog dat hebben ze duidelijk uitgesproken vincent dan zal je vroeg of laat spelers moeten gaan huren of je dat nu wil of niet…

 6. kaazie1987

  23 december 2015 at 14:24

  en ik denk dat ze daar aan goed aan doen, we hebben fantastische middenvelders lopen in de jeugd met ouwejan spierings helmer en teun bijleveld, maar die gasten zijn der nog niet klaar voor. ouwejan en spierings gaan verhuurd worden las ik laatst ergens, in mijn ogen kan je dan in de tussentijd beter een goede speler huren dan een middelmatige speler kopen net zoals ze dat ajax feyenoord en psv ook doen

 7. i.pjotr

  23 december 2015 at 16:42

  Middenvelder…….. Hebben we er daar niet genoeg van.
  10 gefrustreerde middenvelders die allemaal vinden dat ze in de basis horen.
  En Mattias Johansson lacht zich een krul in zijn lul, Geen concurrent…… Dus…….
  RECHTERVLEUGELVERDEDIGER !!!!!!!

 8. Kaazie87

  23 december 2015 at 17:04

  Die komt er ook wel piotr, de afgelopen 2 transferperiodes zijn ze 2 keer bezig geweest met een rechtervleugel verdediger het lijkt me dus heel sterk als ze dat nu niet gaan doen

 9. Timon

  23 december 2015 at 18:20

  Goede keeper misschien?

 10. Timon

  23 december 2015 at 19:13

  Delegatie van AZ.. Wie zijn dat dan? Toch prachtig baantje? Lekker wat rondreizen, verstand (??) van voetballers hebben. Ja dat wordt wel wat ,oh dat wordt niks?Rapportje de club,declaratie erbij ,nog wat meenemen voor kinderen en(ex) vrouw . Ik snap wel dat dit soort lieden geilen op dit soort baantjes.Iets anders kunnen zij niet. Riemer van der Velden deed dat zelf en had zijn eigen bedrijf,zo hoort het!
  Dit soort zakkenvullers zorgen er echt niet voor dat binnenkort de berichtgeving: matig AZ ,inspiratie loos AZ niet meer op de fanpagina staan.

  • Ruud

   23 december 2015 at 20:47

   Het klinkt of he wel eens met ze te naken hebt gehad, Timon. Barry van Galen is dus zo iemand volgens jou. Lijkt me sterk!

 11. Vincent

  27 december 2015 at 04:12

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *