Mühren denkt aan vertrek bij AZ

By
Updated: december 17, 2015
Muhren-AZ

Met een doelpunt droeg Robert Mühren woensdagavond bij aan de moeizame bekerzege van AZ op Kozakken Boys (1-3). De aanvaller was na afloop echter niet blij, want opnieuw moest hij op de bank beginnen.

“Ik ben de laatste tien wedstrijden twee keer ingevallen, dat zegt genoeg”, aldus Mühren tegenover RTV Noord-Holland. “Alleen door het maken van doelpunten kan ik me bewijzen. Daarvoor word je ingebracht.” De aanvaller lijkt daardoor te zinspelen op een vertrek bij AZ.

Of de Alkmaarse club echter mee wil werken aan een winters vertrek, valt te betwijfelen. “Ik ben 26 en moet aan mezelf denken. Ik kan het alleen maar laten zien op zo’n manier. Hoe het nu verder gaat? Dat moet je aan de trainer vragen.”

Dat trainer John van den Brom Mühren na afloop een compliment had gegeven, doet de aanvaller niet veel. “Ik ga mezelf geen veer in de kont steken”, besluit de Volendammer. Bron: Voetbalprimeur.nl

19 Comments

 1. Jeroen

  17 december 2015 at 10:04

  Logisch Muhren! Jammer dat je nooit echt de kans hebt gekregen. Van den Brom blijft maar vasthouden aan Janssen die nog niet klaar is voor deze rol. Zou liever Muhren en El Hamdaoui in de voorhoede willen zien.

  • oma

   17 december 2015 at 10:49

   ik ben het helemaal met je eens!
   goed opgemerkt.

   • Ryan

    18 december 2015 at 06:00

    Muhren heeft wel de kans gehad maar niet bewezen, hij is dan veelste onzichtbaar in de wedstrijd.
    Ik ben hem liever kwijt dan rijk

 2. Jay

  17 december 2015 at 11:33

  Muhren heeft wel kansen gehad, maar speelde niet goed. Toen begon iedereen te roepen om Janssen. Nu speelt Janssen even wat minder en wordt weer geroepen om Muhren.

  Persoonlijk gaat mijn voorkeur nog naar Janssen, daar doet 1 doelpunt van Muhren tegen 10 amateurs niks aan af.

  • Jeroen

   17 december 2015 at 11:43

   Muhren scoort ten minste tegen amateurs, dat lukt Vincent niet ;-)

   Ik snap dat Vincent meer potentie heeft, maar het komt er zo weinig uit. Staat continue buitenspel, en verprutst grote kansen.

  • Jan

   17 december 2015 at 13:43

   De tijd zal het leren.
   Je hebt iedereen nodig, dat zie je maar weer. Muhren schoot ook ons Europa in. Elke keer als hij invalt, scoort hij bijna. Maar dan moet vdB hem wel inbrengen.

  • oma

   17 december 2015 at 14:16

   Jansen weet er nog geeneen in te schieten tegen tien amateurs.die verknoeit alleen de simpelste kansen.

   zeg mijn eens wanneer Muhren kansen heeft gehad,af en toe 15 minuten in vallen?
   dat zijn geen kansen.
   wat Janssen nu heeft dat zijn kansen krijgen van een trainer.
   hij heeft van het begin van het seizoen in de basis gestaan,zelfs de voorbereiding.
   Muhren heeft nooit bij Brom een echte kans gehad.

  • Keet

   17 december 2015 at 20:28

   Eén keer kreeg Muhren de voorkeur. Tegen Roda. Toen speelde het hele elftal bagger. Je kan toch niet zeggen dat een invalbeurt van 10 minuten een kans is om je te bewijzen. Janssen mag elke week de mooiste kansen verprutsen, maar mag steeds weer in de basis starten. Muhren is technisch beter, maakt makkelijker doelpunten en heeft meer oog voor ruimte. Het enige waar Jansen beter is, is duelkracht. Ik ben geen opportunist om te zeggen dat Muhren een basisplaats verdient omdat hij een doelpunt maakt tegen Kozakken boys. Maar als je ziet hoeveel kansen Jansen de laatste weken laat liggen, dan wordt het wel eens tijd voor een wissel.

 3. Vincent

  17 december 2015 at 12:53

  Verhuren tot het einde van het seizoen !

 4. Martijn

  17 december 2015 at 13:51

  Zonde, heel goede speler!

 5. Jan

  17 december 2015 at 13:51

  Ik heb het interview teruggezien en hoor alleen dat Muhren meer wil spelen en dat hij 26 is en ook aan z;n eigen moet denken. hij zegt niet dat hij weg wil. Hij wil gewoon werken voor z’n geld. Volgens vdB doet hij stinkend z’n best op de training en doet het goed, maar daar hebben wij (en Robert) niks aan

 6. az woman

  17 december 2015 at 14:47

  Robert verdient een EERLIJKE kans, Robert heeft gisteren verlenging , en misschien wel uitschakeling voorkomen.

 7. Brandon

  17 december 2015 at 16:39

  Hier heeft hij een punt, maar 90min is teveel voor hem. Als invaller kan hij scoren tegen een amateurclub maar voor de eredivisie komt hij tekort helaas. Als breekijzer het laatste kwartier prima maar daar heb je een speler niet voor. Jammer voor Muhren maar wel begrijpelijk dat hij zijn mond open trekt. Een leuke club in de JL kan hem prima gebruiken. Nac die scoren moeilijk.

  • AZ4Altijd

   17 december 2015 at 16:59

   Koevermans was ook zo een speler. Die was er ook voor de laatste 20-25 minuten.

  • oma

   18 december 2015 at 09:35

   dat moet nog allemaal maar bewezen worden,Brandon.
   geef hem een eerlijke kans laat hem 8 wedstrijden spelen,hij zal het echt niet slechter doen dan Janssen.

 8. harm

  17 december 2015 at 18:21

  Gewoon elk laatste halfuur inbrengen. Als basisspeler heeft hij niet veel laten zien, toch is hij erg belangrijk geweest soms.. Ja helaas bijna alle keren als invaller

  • Jan

   17 december 2015 at 23:24

   Dan moeten ze hem ook als invaller gebruiken. Nu valt haye in voor een spits, terwijl Muhren ook op de bank zit. tactische wissel noemt vdB dit dan. Aan me oela

  • AZ4Altijd

   18 december 2015 at 17:23

   Muhren had als invaller weinig tijd nodig om te scoren. Sommige spelers zijn niet gemaakt voor hele wedstrijd. Daar is Muhren er een van, maar is wel zeer productief als invaller / breekijzer.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>