Koeman ziet kansen bij FC Barcelona

By
Updated: januari 17, 2010
Koeman ziet kansen bij FC Barcelona

De ontslagen coach Ronald Koeman ziet kans om in een andere rol bij FC Barcelona te gaan werken. In eerste instantie was het zijn bedoeling om ooit trainer te worden bij FC Barcelona. “Dat heb ik al na Valencia uit mijn hoofd gezet en is nu helemaal niet aan de orde,” aldus Koeman.

Wellicht zit er muziek in een andere functie in de voetballerij, daar moet ik de komende maanden mijn gedachten eens over laten gaan. In dat licht zijn er binnen Barcelona nog genoeg mensen die me graag zien komen.”

En je weet toch nooit hoe het allemaal loopt, is zijn ervaring. “Van de zomer zijn er presidentsverkiezingen. De vorige keer was Bassat de grote favoriet ten opzichte van Laporta. Die wilde mij halen als trainer, daar heb ik toen ook mee gesproken. In deze wereld moet je helemaal niets uitsluiten.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *