Van der Linden baalt: ‘Nog niet eerder meegemaakt’

By
Updated: november 17, 2015
JopvanderLinden

Het herstel van Jop van der Linden verloopt niet na behoren. In aanloop naar de competitiewedstrijd tegen Vitesse van twee weken geleden (0-2 winst) raakte de verdediger geblesseerd.

Van der Linden denkt niet dat hij de aanstaande clash met sc Heerenveen gaat halen. Maandagmiddag trainde hij apart van de selectie van AZ. “Het gaat nog niet zoals ik wil. Het gaat wat langzaam. Ik wil snel weer op het veld staan, maar moet het nu nog doen met binnentrainingen en behandelingen bij de fysio. Hoelang het nog duren gaat weet ik niet”, aldus de vrijetrappenspecialist in gesrek met RTV Noord-Holland.

In de afgelopen jaren, toen Van der Linden nog onder contract stond bij Go Ahead Eagles, kampte hij eigenlijk nooit met kwetsuren. “Zo’n langdurige blessure heb ik inderdaad nog niet eerder meegemaakt. Aan de andere kant heb ik veel wedstrijden gespeeld”, doelt hij onder meer op de Europa League-duels die hij met AZ in de benen heeft. “Dat zijn nieuwe dingen, dus ik heb mezelf een tikkeltje overbelast. Flink balen.” Bron: Voetbalprimeur.nl, bron foto: AZ.nl

6 Comments

 1. Gerrit Vooijs

  17 november 2015 at 21:08

  Gelukkig heeft AZ Luckassen nog.
  Voor Job zijn de druiven zuur natuurlijk want hij snapt ook wel dat als Derrick het goed doet hij voorlopig zijn plek moet afstaan.
  Zo gaat dat als je zoals AZ een grote talentvolle selectie tot de beschikking hebt.
  De pech van de een is de kans van de volgende.

 2. Timon

  17 november 2015 at 22:10

  Miskoop

 3. NHN

  18 november 2015 at 15:38

  Okee, zo krijgt Luckassen de tijd om zich te laten zien. Zolang hij maar niet denkt dat hij vrij trappen kan gaan nemen. Vorig seizoen is het 1x gelukt, maar voor de rest lijkt het helemaal nergens op.
  Vooral blijven oefenen tijdens trainingen, maar laat voorlopig een middenvelder het maar opknappen tijdens wedstrijden. Joris of zo.
  Verder alle vertrouwen in Luckassen.
  Om v/d Linden als miskoop te bestempelen vindt ik veel te voorbarig. Hij speelde een erbarmelijke partij tegen Augsburg uit. Maar daarvoor was het
  wel in orde.
  Hoop wel dat Luckassen meehelpt om af te raken van dat suffe getik achterin. Levert helemaal niks op.

 4. harm

  18 november 2015 at 19:01

  Luckassen speelde echt bagger bij jong oranje afgelopen wedstrijd, penalty veroorzaken slecht dekken enzovoort, verder doet hij het bij AZ prima! helemaal tegen Vitesse vorige week

  • oma

   20 november 2015 at 07:33

   als hij maar bij AZ goed speelt dan gaat het verder ook wel goed komen.

   • i.Pjotr3

    21 november 2015 at 12:13

    Jonge gasten, ………..de ene week de sterren van de hemel spelen, de week erna bagger.
    Gelukkig geeft John ze vertrouwen, door de vele wedstrijden gaan ze steeds stabieler spelen.
    Joris had dat vorig jaar bij Dort, ik vind hem nu al veel stabieler. Was een goeie move voor Haye geweest om elders veel speelminuten te maken…..worden ze alleen maar beter van ( of ze vallen definitief door de mand)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>