Ajax had ook oogje op Max Huiberts

By
Updated: november 7, 2015

Het nieuws hing al een tijdje in de lucht en werd vrijdag bevestigd door AZ: Max Huiberts wordt de nieuwe directeur voetbalzaken in Alkmaar. De voormalig aanvaller wordt per 1 januari de opvolger van Earnest Stewart, die naar Philadelphia Union vertrekt, en stelde met zijn beslissing om promotie te maken bij AZ Ajax teleur.

De Telegraaf weet dat de recordkampioen Huiberts ook graag wilde hebben en dat hij in Amsterdam hoofd scouting kon worden. Huiberts besloot AZ echter trouw te blijven. Na het einde van zijn profloopbaan, twaalf jaar geleden, werkte hij al als jeugdtrainer, coördinator bij de scouting en als rechterhand van Stewart.

Nu wordt hij dus de opvolger van de man met wie hij in de afgelopen vijf jaar nauw samenwerkte. “Het was een lange aanloop en een mooie tijd, maar nu was ik hier ook aan toe”, zegt de 44-jarige Huiberts. “Er was links en rechts al eens naar me geïnformeerd en ik vond dat het niet al te lang meer moest duren.” Bron: Voetbalzone.nl

5 Comments

 1. remco

  7 november 2015 at 12:32

  best zielig om te lezen
  kan ajax niemand zelf opleiden om die rol te bekleden ofzo?

 2. AZ4Altijd

  7 november 2015 at 12:43

  Weer een compliment naar ons. Ze zien AZ dus als belangrijke leverancier 😛 .

 3. kaazie1987

  7 november 2015 at 13:31

  toch wel behoorlijk jammer als je je td en hoofd jeugdoleidingen kwijt raakt, maar heb wel vertrouwen in max Huberts, vroeger samen met barry van galen mijn idool bij az

 4. Timon

  7 november 2015 at 17:34

  Begint al echt zo’n bolle managers kop te krijgen! Laat meteen maar zien wie je bent en waar je voor staat: pak dat tuig aan die in Augsburg die rotzooi veroorzaakten!

  • AZ4Altijd

   8 november 2015 at 00:16

   Ben je dronken Timon? Je doet zowaar uitspraken waar ik het volledig mee eens ben 😛 .

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *