AZ aangekomen in Augsburg

By
Updated: november 4, 2015

ALKMAAR- AZ is woensdag rond 14:45 uur in het Steigenberger Hotel in Augsburg aangekomen. Daar bereidt de equipe van John van den Brom zich voor op het Europese treffen met de plaatselijke FC, dat donderdag om 21:05 uur op het programma staat.

Om 11:50 uur koos het chartervliegtuig van luchtvaartmaatschappij Germania het luchtruim boven Schiphol. Aan boord ook Alireza Jahanbakhsh, die zijn debuut maakt op een Europese AZ-trip. Mounir El Hamdaoui meldde zich deze woensdagmorgen niet bij het gezelschap. De aanvaller is tot de winterstop Europees niet speelgerechtigd voor de Alkmaarders.

München
Na een vlucht van iets meer dan een uur, landde AZ om 13:02 uur op het vliegveld van München. Van daaruit was het ongeveer een uur rijden naar buurstad Augsburg, de residentie van de Alkmaarders. Daar wacht woensdag om 18:30 uur de persconferentie van John van den Brom, met aansluitend de training in de WWK Arena. Bron: AZ.nl

 

11 Comments

 1. i.Pjotr3

  4 november 2015 at 17:54

  Kansloos

 2. Evert

  4 november 2015 at 18:20

  Ik heb mij afgelopen zondag groen en paars lopen ergeren wat een prutpartij, ik hoop ook dat JvB de meisjes eens goed de waarheid heeft verteld, goed zand erover en verder.
  Misschien kansloos daar maar daar geef ik niet veel om, waar het mij om gaat dat we met opgeheven hoofd het veld kunnen verlaten met verlies of het liefst met winst.
  Dat betekend dat er van iedereen 110% word verwacht anders vrees ik dat we gaan verliezen. Verder hoop ik dat er meer rust aan de bal is in de zestien waardoor het scorend vermogen toeneemt, ik moet JvB nageven dat hij het goed heeft gezien van El Hamdaoui en dan zie je direct de ervaring van hem. Ook ik geloof dat we daar meer scorend vermogen van gaan krijgen.
  AZ succes tegen die moffen!!! Forza AZ

  • de echte supporter

   5 november 2015 at 11:48

   Evert, ik ben het volledig met je eens.

 3. NHN

  4 november 2015 at 18:43

  Wie moet er zorgen voor goals? Henriksen of Joris. Spitsen hebben we niet…
  Niet van voldoende kwaliteit in elk geval.
  Maar hopen op een stuntje, anders is het EL avontuur voorbij.

 4. Timon

  4 november 2015 at 20:03

  2a3-0 .

 5. Ruud

  4 november 2015 at 20:21

  Ik vind het spitsenprobleem toch wel een misser van Stewart en Co. De resultaten bewijzen het.

 6. Jeroen

  4 november 2015 at 22:00

  Het is zeker een misser van Stewart en Co.. veels te makkelijk Aron verkocht. Achteraf hadden we hem niet moeten laten gaan. Hij had nog een contract tot medio 2019

 7. oma

  5 november 2015 at 06:19

  aan Aron hebben we het afgelopen seizoen ook niks gehad.
  een leuk vakantie jaar voor hem.
  dat die verkocht is heb ik geen moeite mee,maar ze hadden voor dat geld een goeie spits terug moeten halen daar hebben ze in verzuimt.

 8. az woman

  5 november 2015 at 07:53

  Aaron mocht rijpen bij AZ, achter Jozy. Toen Jozy redelijk onverwacht naar Engeland ging voor een bedrag dat AZ niet kon laten lopen, had Aaron ook wat problemen toen hij voor de leeuwen werd geworpen, met ups en downs ging Aaron steeds beter voetballen. Vincent heeft niet de kans gekregen om rustig rijp te worden, maar moet direct presteren, zijn werklust compenseert voor een groot gedeelte zijn nu nog onervarenheid op het hoogste niveau, maar ik geloof in Vincent, als Vincent gewend is aan dit niveau en zijn vizier heeft scherp gesteld, gaat hij heel veel goals maken voor AZ, maar dat heeft tijd nodig, maar dat het in potentie een geweldige spits is ben ik van overtuigd, hij is nog lang niet aan zijn plafond denk ik. Alleen zou ik als het wel sneller Robert inbrengen als het niet wil vlotten, Robert heeft het namelijk ook in zich, maar met die sporadische minuten dat hij nu mag maken, raakt hij nooit aan het hoogste niveau gewend. Zowel voor Vincent als Robert geldt dat ze vlieguren moeten maken, zodat ze gewend raken om op grootte hoogte hun taak te beheersen. Gelukkig is Mounir er dit seizoen bij, als instructeur voor Vincent en Robert, volgend jaar moeten ze onder de vleugels van Mounir vandaan en zelf gaan vliegen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *