KBVB: ‘Uitgesloten dat Advocaat na mei nog bij AZ is’

By
Updated: januari 14, 2010
KBVB: 'Uitgesloten dat Advocaat na mei nog bij AZ is'

De KBVB voorzitter, Francois De Keersmaecker, verwijst alle uitspraken van Dick Advocaat omtrent een langer verblijf bij AZ naar het land der fabelen. Volgens de Belg is er geen vuiltje aan de lucht en is Advocaat na mei klaar bij AZ. We zullen het zien!

De voorzitter was overigens niet op de hoogte van de uitspraken, maar moest dit vernemen van een journalist. ‘Ik ben daarover gisteren al geïnformeerd door een Belgische journalist tijdens het gala van de Gouden Schoen. Ik wist niets van die uitspraken. Ik kan echter alleen maar zeggen dat het uitgesloten is dat Dick Advocaat na mei ook nog bij AZ werkzaam is. Dick Advocaat heeft ons zijn woord gegeven.’

Volgens De Keersmaecker heeft de bond contact gehad met Advocaat en zijn de uitspraken door De Telgraaf opgeblazen. Er is een afspraak gemaakt tussen de KBVB en de bondscoach en daar willen wij hem graag aan houden. Bovendien: ik heb gisteren een persmedewerker van de bond naar Dick Advocaat laten bellen en de bondscoach heeft hem laten weten dat er niets klopt van wat wordt geschreven. Het gaat ook nog eens slechts om kritische omschrijvingen van zijn kant.’

Ondanks de vele perikelen omtrent Advocaat, spreekt de voorzitter niet van een valse start. ‘Een valse start? Nee, helemaal niet. De start was juist perfect. Het is de pers van Nederland en België die graag verhalen de wereld in wil helpen. Er is geen vuiltje aan de lucht.’

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *