Van den Brom op details na rond met AZ over verlenging

By
Updated: november 4, 2015
cid199318_BromVI12_1180_580x310
John van den Brom heeft met de clubleiding van AZ op een haar na overeenstemming bereikt over een nieuwe verbintenis. De trainer is in Alkmaar nog in het bezit van een contract tot medio 2016.

Er staat nog geen handtekening onder een nieuwe verbintenis, maar dat is slechts een kwestie van tijd. ‘Ja, die kans is wel heel groot’, bevestigde Van den Brom in gesprek met FOX Sports voorafgaand aan het competitieduel met NEC, zijn vijftigste in Alkmaarse dienst. ‘We zijn in gesprek en het zijn details die nog moeten worden uitgewerkt.’

Van den Brom is sinds de zomer van 2014 werkzaam bij de club uit de kaasstad. Hij nam in september van dat jaar de positie van hoofdtrainer over van Alex Pastoor. Die was op zijn beurt de vervanger van Marco van Basten, nadat de voormalige topspits had laten weten zich prettiger te voelen bij een rol op de achtergrond. Van Basten bleef aanvankelijk nog aan als assistent, maar koos dit seizoen voor een overstap naar de KNVB om bij het Nederlands elftal bondscoach Danny Blind te assisteren. Bron: VI

8 Comments

 1. Timon

  4 november 2015 at 20:01

  Gaat onder andere nog over de hoogte van zijn oprotpremie. AZ gaat dit jaar lager dan ooit eindigen en dan mag je bijtekenen…….

 2. Ruud

  4 november 2015 at 20:18

  Blijkbaar hoort dit nog bij de afronding van het werk van Stewart, Timon.

 3. Jeroen

  4 november 2015 at 21:57

  Wie zou anders de hoofdcoach moeten worden bij AZ timon?

  • oma

   5 november 2015 at 06:11

   dat snap je toch wel Jeroen,Timon natuurlijk!

 4. az woman

  5 november 2015 at 06:40

  Ben blij als John werkelijk zijn handtekening naast die van AZ krabbelt. Dat geeft rust in de selectie, anders circuleren er weer allerlei namen rond, waar de selectie het dan ook weer over gaat hebben, en vraagtekens bij zetten. John weet wat hij aan de club heeft, waar de club naar toe wil, het jeugdbeleid enz, en de selectie weet wat ze aan John hebben. Gewoon een prima trainer/coach, die net als iedereen wel eens een foutje mag maken, die niet hoog van de toren blaast, en of hij nou derde of veertiende staat, gewoon met bij de benen op de grond blijft staan. Ik hou er niet van om direct bij tegenvallende/wisselvallige prestaties de coach ter discussie te stellen. Ik ben nog niet vergeten dat we met Louis een tegenvallend seizoen draaiden, maar het seizoen daarop kampioen werden.

  • Ruud

   5 november 2015 at 07:28

   Goed gesproken AZ Woman. Ik heb wel het gevoel dat hij een sterke man naast hem mist. Mogelijk is dat een ontbrekend puzzelstuk.

   • az woman

    5 november 2015 at 08:14

    Hoi Ruud, AZ zoekt toch nog een assistent? Zou Hans de Koning een goeie zijn, waar John mee kan overleggen, en als klankbord?
    Frank de Boer wou bij zijn aanstelling dat Henny Spijkerman zijn assistent, een wat ouder iemand, met meer levenservaring en gepokt en gemazeld in de voetballerij.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>