Man of the Match: AZ – NEC

By
Updated: november 2, 2015

Ik durf het bijna niet te vragen, maar wie vond jij de beste AZ-man gisteren?

6 Comments

 1. Jeroen

  2 november 2015 at 09:18

  Henriksen vanwege de goals! Meer wil ik niet kwijt over deze wedstrijd 🙁

 2. Frank

  2 november 2015 at 09:57

  Sluit je me hier helemaal bij aan.
  vindt dat dit soort (mist) wedstrijden eigenlijk niet gespeeld moeten worden.
  vanaf de tribune (vak O) kon ik het doel bij de harde kern bijna niet zien.
  het volgen van de wedstrijd was echt niet mogelijk.
  we kunnen ons afvragen in dit soort omstandigheden voor wie er nu eigenlijk wordt gevoetbald!!!
  Wat vinden jullie hiervan?
  Vraag staat natuurlijk los van de uitslag.

  • az woman

   2 november 2015 at 10:26

   Ik denk dat Fox zijn stem hierin een behoorlijke rol heeft, anders moeten ze improviseren met hun uitzend programma, dan zit de bond ook niet te wachten op afgelaste wedstrijden ivm een inhaal datum, waarop de burgemeester ook weer zijn goedkeuring voor moet geven, en ze kunnen daar bij de bond al zo lekker inplannen. De bond zou voor de clubs die Europees spelen, zeker na een Europese uit-wedstrijd moeten zorgen dat die clubs dan thuis spelen, maar ja, bij de bond krijg je wel eens het gevoel dat er belangen verstrengelingen plaats vinden. Deze wedstrijd had wat mij betreft afgelast mogen worden, want ook de mee gereisde NEC supporters konden de helft nauwelijks zien, net als de tv kijker, Sponsors en AZ publiek. Man van de wedstrijd heb ik deze keer niet, maar deze week gaat mijn waardering uit naar alle mensen die het stadion weer schoon blazen en opruimen.

 3. i.Pjotr3

  2 november 2015 at 12:52

  Op basis van scorenbordjournalistiek kies ik voor Henriksen. Pikt toch weer twee doelpunten mee.
  Veel heb ik niet kunnen aanschouwen het zicht was dramatisch.
  Het spel waarschijnlijk ook, mist kwam dus niet ongelegen.
  De trend van Telstar door gezet.
  Jammer dat de technische staf het team maar EEN keer per jaar kan motiveren voor passie strijdvaardigheid.
  Ik bewaar voor dit seizoen de mooie herinnering van Bilbao,………

 4. urdal

  2 november 2015 at 13:26

  Henriksen zonder twijfel.

 5. Keet

  2 november 2015 at 17:21

  ik sla deze week over. Deze wedstrijd verdient geen man of the match

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *