Advocaat door afmelding Adriaanse in de spagaat

By
Updated: januari 14, 2010
Advocaat door afmelding Adriaanse in de spagaat

Wie moet crisis manager Advocaat opvolgen na dit seizoen? Adriaanse was volgens de Alkmaarse directie DE aangewezen vervanger, maar helaas koos hij prompt voor een carrière in de zandbak. De vraag is of Advocaat zich aan de afspraak kan houden die hij heeft met België? Het begint er namelijk steeds meer op te lijken dat hij het wel erg naar zijn zin heeft in Alkmaar.

Tijdens de presentatie in Alkmaar, enkele maanden terug, gaf Advocaat in duidelijk taal aan dat dit een “tijdelijke” opdracht was. Dit werd overigens ook bevestigd door AZ. Toch begint de oefenmeester steeds meer te twijfelen. “Ik voel me hier geen crisismanager, maar trainer”.

“Ja, ik vind het heel leuk hier”, glimmen de ogen van de Belgische bondscoach. “Wat ik deze week aan Belgisch werk doe? Niets.” Oei dat zullen onze zuiderburen niet leuk vinden. Dit zal zeker nog een staartje krijgen……

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *