Duel met Telstar leeft enorm volgens Van den Brom

By
Updated: oktober 28, 2015

“Nee, ik ga nu een keer niet zeggen hoe we gaan spelen”, zei Van den Brom over zijn formatie. “We gaan in ieder geval geen jongens rust geven, want we nemen dit toernooi heel serieus. En dat geldt zeker ook voor Telstar.”

Derby
“Dit duel leeft enorm in de regio”, vervolgde Van den Brom. “Dennis Haar is vrijdag bij Telstar geweest en het ging nergens anders over. Het is een derby, een bijzondere wedstrijd in een uitverkocht stadion. En Telstar is in goeden doen, dus we weten wat we kunnen verwachten.”

El Hamdaoui
De oefenmeester kan in Velsen-Zuid geen beroep doen op Muamer Tankovic, Jop van der Linden, Jan Wuytens, Guus Hupperts en Mounir El Hamdaoui. Over laatstgenoemde zei Van den Brom: “We werken met hem toe naar zondag. Mounir heeft vandaag ook weer hartstikke goed getraind.”

Kansen
Van den Brom: “We willen tegen Telstar het goede gevoel van het creëren van kansen meenemen. Want ondanks de nederlagen heb ik veel positieve opmerkingen gehoord over onze speelwijze tegen Augsburg en Feyenoord. We moeten alleen wel wat goals gaan maken.”

Stewart
Maandag werd bekend dat Earnest Stewart op de eerste dag van 2016 bij AZ vertrekt. De Directeur Voetbalzaken gaat in Amerika aan de slag bij Philadelphia Union. “Dat vind ik ontzettend jammer, alhoewel ik hem die kans erg gun”, reageerde Van den Brom. “We hebben fijn en constructief samengewerkt.” Bron: AZ

9 Comments

 1. ruud

  28 oktober 2015 at 17:12

  Laat de speelwijze na 2 verliespartijen nu maar weer wat opbrengen. Goed spel moet een overwinning opleveren morgen.

  • Jeroen

   28 oktober 2015 at 19:59

   Leuk je eerste post op Fan van AZ! Bedankt Ruud.

   Ik verwacht morgen echt een overwinning. Het kan ook niet anders. Dat is de enige manier om het seizoen glans te geven.

 2. i.Pjotr

  28 oktober 2015 at 20:43

  Kortste / snelste en mooiste route naar Europees voetbal
  Morgen PIEKEN MET PASSIE!!!!!
  Samen naar victorie
  Ik weet het zeker, AZ wint de beker !!!!!
  3 mei staat in mijn agenda

 3. de echte supporter

  29 oktober 2015 at 08:52

  AZ moe dit winnen met snel, effectief combinatie voetbal

 4. Brandon

  29 oktober 2015 at 09:44

  Met alle respect voor Telstar maar dit mag voor AZ, mits de instelling 100% is geen problemen opleveren. De enige valkuil is onderschatting en daar zal toch wel op gehamerd zijn door v.d. Brom?

 5. Vincent

  29 oktober 2015 at 12:37

  Zelfs jong az wint van Telstar…

 6. AZ4Altijd

  29 oktober 2015 at 21:32

  Vrij droevig tot op heden zeg. Jezus wat slecht.

 7. Brandon

  29 oktober 2015 at 21:34

  Het leeft enorm zei v.d.Brom. Weinig van te zien in de 1e helft. Alles op zijn dooie akkertje, als we zo doorgaan is het niet ondenkbaar dat het uitschakeling tot gevolg heeft, echt niet om aan te zien.

 8. Brandon

  29 oktober 2015 at 22:20

  Het contract van Muhren nu meteen ontbinden want als je nu zo een strafschop neemt zonder aanloop en de wil om te scoren mag je het AZ shirt niet dragen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *