Rentree na vijf jaar aanstaande voor El Hamdaoui

By
Updated: oktober 27, 2015

Aankomende zondag maakt El Hamdaoui zeer waarschijnlijk zijn rentree in het elftal van AZ. De spits, die vorige week een contract tekende voor een jaar, moest nog even klaar worden gestoomd.

‘We werken met El Hamdaoui naar zondag toe,’ aldus Van den Brom tegenover Voetbal International.

In het bekerduel met Telstar blijven naast El Hamdaoui mogelijk ook één of twee andere spelers aan de kant. Van den Brom vindt echter niet dat zijn elftal in de positie is om het bekertoernooi te onderschatten. Dat betekent dat hij zijn team grotendeels intact houdt.

5 Comments

 1. Brough

  27 oktober 2015 at 12:18

  Dan zullen Muhren en Jahanbakhsh wel spelen, anders hadden ze wel meegedaan bij de beloften gisteravond

  • Jeroen

   27 oktober 2015 at 12:24

   Ik denk dat je daar wel eens gelijk in hebt. OOk al verwacht ik dat Jahanbakhsh komend weekend ook wat minutend gaat maken. Nu hij fit is moet hij wel wat ritme krijgen.

   • martijn

    27 oktober 2015 at 13:34

    Tegen Feyenoord zag het er al goed uit, met El Hamdaoui erbij zijn we op volle sterkte en zijn de vooruitzichten weer top!

    • Jeroen

     27 oktober 2015 at 19:37

     Ik ben het met je eens! Maar het moet niet te lang gaan duren voordat AZ begint met het verzamelen van punten. We zitten al bijna in november…

 2. Bradje

  27 oktober 2015 at 17:43

  Waarom staat er weer een oude foto van Hammie boven dit bericht? Ik hoor dat hij kamt met overgewicht, en dat Brommetje dan een bovenbeenblessure veinst om dat te verhullen 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *