AZ verliest onnodig van Augsburg (0-1)

By
Updated: oktober 22, 2015

Later meer…

22 Comments

 1. Timon

  22 oktober 2015 at 22:06

  Jansen…….Met de week triester…
  Maar waarom zo verdedigend VDB! Oeverloos heen en weer geschuif achterin! Laten wij eerlijk zijn : dat Augsburg was toch slecht,tjonge jonge ! Petje af voor supporters Augsburg die bleven springen voor zo’n soepzootje Krijgen het nog heel moeilijk in de Bundesliga.
  Dos Santos….. Die Tankovic als invaller om over Hupperts maar te zwijgen……
  Vander Linden wat is bedoeling van al corners? Train je daar op? Niet te zien.

  • Vincent

   23 oktober 2015 at 12:57

   Wow Timon en 8 duimpje omHoog

 2. i.Pjotr3

  23 oktober 2015 at 00:22

  Timon, het moet niet gekker worden met jouw…….
  Je schrijft zinnige dingen op het forum,…..zijn we niet van jouw gewend.

  Het was bagger vanavond, de spirit zoals tegen Bilbao was er niet…..bang om te verliezen.
  En net als tegen Cambuur, wederom niet de kansen benut.
  Dat interland weekend is niet goed geweest , terug naar af.

 3. paddyk

  23 oktober 2015 at 02:27

  Tja als je voorin niet scoor, dan kan je verdedigen wat je wilt. Maar hoe win je dan?

 4. oma

  23 oktober 2015 at 06:30

  ik vraag me af hoeveel credit Jansen bij Brom heeft?
  hij mist al weken de simpelste kansen.
  probeer zondag Mounir en Murhren maar eens in de spits en zet Janssen maar een tijdje op de tribune.
  deze jongen is het niet waard om op gesteld te worden.
  kom nu niet met het verhaaltje het is een aanspeelpunt.
  hij is spits hij loopt er in om doelpunten te maken verder niets,dat is zijn taak.

  • Brough

   23 oktober 2015 at 10:05

   dat wordt dan M2 in de spits.
   Ik wil dit ook wel eens zien.
   Janssen en Mounir zijn 2 aanspeelpunten, en dat moet je ook niet willen. laat Muhren daar maar omheen bewegen

   • Geert

    23 oktober 2015 at 14:37

    Kan Muhren bewegen dan? Volgens mij is Mounir juist een heel bewegelijke spits die altijd overal op het veld te vinden is. Janssen en Mounir lijken mij een goed koppel.

    Je kan het Janssen niet alleen verwijten dat we verloren hebben. Ook de andere spelers hebben slecht gespeeld. Vd Linde neemt de slechtste corners die ik ooit gezien heb en Gouweleeuw oogt totaal niet stabiel. Van Overeem vond ik nog wel aardig spelen. Die was 90 minuten aan het rennen en overal op het veld te vinden. Zelfs toen we geen rechtsback meer hadden, liep hij de gaten dicht. Anders was het 0-2 of 0-3 geworden.

 5. Timon

  23 oktober 2015 at 07:48

  Ons taktisch wonder VDB probeerde vanGaal’s WK elftal na te bootsen : 5 man achterin…… Vreselijk…..

 6. Ruud

  23 oktober 2015 at 08:56

  Timon, als je gelijk hebt dan krijg je het ook van mij. Van der Brom was wel beducht voor deze tegenstander maar een aantal spelers zaten niet goed in hun vel en dan lukt het gewoon niet. Dos Santos en Haps waren de positieve uitzondering met Coutinho. Deze Duitsers speelden een soort werkvoetbal dat AZ niet goed ligt. AZ moet lekker ballen maar dat werd steeds.verstoord. Dan hebje ook nog stoorzender Johansson die elke bal verloor en dan loopt het gewoon niet meer. Van Overeem werkte als een paard maar dat maakt dan ook niet meer uit. Jansen werkt ook voor zijn geld maar heeft onvoldoende rendement. Jop en Gouweleeuw stonden er wel. Rienstra was nuttig in de onderschepping, maar daar bleef het wel bij. Luckassen heeft soms last van een storing in de bovenkamer met een vreemde handbal. Henriksen is Noorse degelijkheid en loopt vele kilometers. Was ook niet echt gelukkig. Kortom, ik had het gevoel dat AZ een ouderwetse Spielmacher miste.

 7. Jay

  23 oktober 2015 at 09:01

  Janssen was niet de enige die kansen mistte. Je vraagt je soms af of ze wel op afwerken trainen. Deze wedstrijd had je nooit mogen verliezen. Dat Augsburg stelt toch niks voor. AZ maakt het zichzelf onnodig moeilijk, want nu moet je daar winnen om nog kans te hebben op overwinteren.

 8. Ruud

  23 oktober 2015 at 09:03

  Timon, als je gelijk hebt dan krijg je het ook van mij. Van der Brom was wel beducht voor deze tegenstander maar een aantal spelers zaten niet goed in hun vel en dan lukt het gewoon niet. Dos Santos en Haps waren de positieve uitzondering met Coutinho. Deze Duitsers speelden een soort werkvoetbal dat AZ niet goed ligt. AZ moet lekker ballen maar dat werd steeds.verstoord. Dan hebje ook nog stoorzender Johansson die elke bal verloor en dan loopt het gewoon niet meer. Van Overeem werkte als een paard maar dat maakt dan ook niet meer uit. Jansen werkt ook voor zijn geld maar heeft onvoldoende rendement. Jop en Gouweleeuw stonden er wel. Rienstra was nuttig in de onderschepping, maar daar bleef het wel bij. Luckassen heeft soms last van een storing in de bovenkamer met een vreemde handbal. Henriksen is Noorse degelijkheid en loopt vele kilometers. Was ook niet echt gelukkig. Kortom, ik had het gevoel dat AZ een ouderwetse Spielmacher miste. Op naar Rotterdam komende zondag met een beter strijdplan hopelijk!

 9. Urdal

  23 oktober 2015 at 09:46

  Luckassen kan niet voetballen. Zet lekker ortiz er in, dan heb je iig voetballend vermogen. Dos santos speelt al weken matig en janssen werkt hard maar scoort niet. Tankovic weet zelf nieteens wat hij doet,dus lekker op de bank laten. Hapsie vond ik weer goed, die jongen gaat steeds beter spelen. Al met al, weer een kater net als tegen cambuur.

  • Brough

   23 oktober 2015 at 10:08

   Elke keer dat verhaal dat janssen hard werkt, ben ik een beetje zat.
   Indereen werkt hard, maar je moet wel een beetje kunnen voetballen

 10. Brandon

  23 oktober 2015 at 11:24

  Dat Janssen tekort komt voor de eredivisie zeg ik al vanaf de 1e wedstrijd kijk mijn recensies maar na. Muhren is van hetzelfde laken en pak komt ook tekort voor de eredivisie. Dit zijn harde conclusies maar helaas het is niet anders. Alle twee komen ze de handelingssnelheid tekort prima op 1e divisie niveau maar voor AZ net niet goed genoeg. Gelukkig kan v.d.Brom Mounir nu opstellen en na een verliespartij is dat gemakkelijker dan na winst. Maar of hij dit doet vraag ik me af. Als het woordje rustig brengen nu weer op de proppen komt zal de kritiek wel losbarsten. Overigens geef ik ons tegen Feijenoord niet echt veel kans. Hopelijk is het geluk aan onze zijde dan is 1 puntje het hoogst haalbare.

  • Ruud

   23 oktober 2015 at 12:10

   @Brandon ik vrees inderdaad dat je gelijk hebt en dat AZ die conclusie ook heeft getrokken. Mogelijk dat Stewart langzaam gaat voelen dat hij de zwarte piet is en moet vertrekken. Dan kan hij dat beter zelf doen. Kunnen we ook weer bezuinigen op de salariskosten want die waren best hoog voor Stewart.

   • Brandon

    23 oktober 2015 at 12:43

    Ja Ruud zoals geschreven het is niet anders. We kunnen zwart wel wit willen maken maar de feiten bewijzen anders. Gelukkig dat we Mounir nu hebben en met hem hadden we gisteren waarschijnlijk wel gewonnen want voor de rust moeten we echt op minimaal 2-0 komen en dit is bijna structureel als je veel wedstrijden de revue nog eens laat passeren.

   • i.Pjotr3

    23 oktober 2015 at 15:19

    Salaris Stewart hoog……. Heb jij inside information.
    Speculeren is iets anders dan de werkelijkheid.
    Een ieder in de voetballerij krijgt betaald voor wat hij waard is, ook al maken ze dat niet altijd waar. ( soms een gok , soms een probleem voor het bestuur)
    Ik ben benieuwd wie jou bron is, en wat zijn salariskosten zijn??? 😐

    • woonwagenpower

     24 oktober 2015 at 08:12

     Volgens het weekblad Voetbal international van een jaar gelden ongeveer, verdient Earnest 350 000 Euro per jaar. Marc Netto bij .j.x 200 000 Euro, maar dat kan oplopen met bonussen, als het eerste elftal goede resultaten behaalt.

  • oma

   24 oktober 2015 at 08:44

   ik vrees niet dat Brandon gelijk heeft hij heeft het gewoon.
   Jansen heeft niet niveau voor de ere divisie.
   mijn klein zoon van zeven jaar zat bij me te kijken donderdag,die lachte zich een slag in de rondte.
   het eerste wat hij zei die had ik er nog in geschoten.
   als je dit soort kansen mist dan kom tekort,voor de eredivisie net als Dos Santos een heel grootte kans miste maar die was toch even moeilijk dan die van Jansen.
   de verdedigers van Feyenoord krijgen een makkie.
   ze kunnen hem gerust voor een leeg doel laten komen hij maakt ze toch niet.

 11. Vincent

  23 oktober 2015 at 13:00

  Eens met Timon en Oja Huppers nooit meer inbrengen

 12. Keet

  23 oktober 2015 at 17:20

  Timon heeft hartstikke gelijk. Tenminste 1 verdediger te veel en een aanvaller te weinig. En dan ook nog met Rienstra beginnen, die zich ook het best thuis voelt vlak voor de verdediging. Slecht gescout dus, want dat Augsburg stelde niks voor. Dat VDB pas 10 minuten voor tijd een verdediger wisselt voor een aanvaller stelt me wel zeer teleur. En die invaller is dan Hupperts, dat zegt alles. Je wilt toch doelpunten maken? Kortom bange coach die de rekening gepresenteerd krijgt.

 13. harm

  23 oktober 2015 at 19:31

  Zulke rare wissels. Commentator rtl 7 begon er ook al over. Johansson Rienstra en Dos Santos.. Waren juist degene die wel een redelijke wedstrijd speelden. Had liever Janssen/luckassen gewisseld zien worden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *