El Hamdaoui: ‘Ik ga mijn best doen voor AZ’

By
Updated: oktober 20, 2015

Eerder vandaag maakte AZ de terugkeer van El Hamdaoui bekend. In gesprek met AZ TV ging de spits in op zijn terugkeer en band met de coach.

‘Het voelt goed dat ik hier weer ben. Ik heb hier eerst een aantal weken meegetraind. Daarna heb ik met de club gesproken, omdat ze het wel zagen zitten dat ik hier zou komen spelen. Toen heb ik daar zelf ook over nagedacht. Op een gegeven moment heb ik het besluit genomen dat ik hier wel wil voetballen. Lekker voetballen, dat is goed voor mij en goed voor de club.’

Ondanks dat de spits nog weinig ervaring heeft met John van den Brom is er wel een klik. ‘Ik heb een goed gevoel bij de trainer. Het is een aardige man, het klikt gewoon. Ik ga mijn best doen voor AZ. Ik ben iemand die altijd 100 % geeft. Aan mijn inzet zal het dus niet liggen.’

19 Comments

 1. i.pjotr

  20 oktober 2015 at 20:38

  Categorie: OPEN DEUR.
  Hij mag over n paar maanden zijn gram halen als we tegen 020 spelen.
  Ram er dan maar drie in en zwaai dan ff naar R de Boer 🙂

  Het zou mij niet verbazen dat hij een prestatie contract heeft, betaal als hij speelt.

 2. Ruud

  20 oktober 2015 at 23:55

  Dat lijkt me de beste oplossing. De vraag is of Stewart deze optie heeft gebruikt.

 3. de echte supporter

  21 oktober 2015 at 07:57

  Ik ga mijn best doen voor AZ!!! Dat lijkt me logisch. Je wordt betaald door AZ. Ik ben dubbel hierin. Ik vind dat van de Brom goed bezig is met het team. Resultaten zijn er en komen er. Gaat El Hamdaoui daar geen roet in het eten gooien.

  • Ruud

   21 oktober 2015 at 08:31

   Ik denk dat vooral om de combinatie gaat met Jansen. Het kaatsen dat Jansen steeds niet kan. Jahanbaksh die maar niet een hele wedstrijd kan spelen. Kortom, dat maakt dat het nodig is volgens mij.

 4. Supporter uit Amersfoort

  21 oktober 2015 at 09:08

  Ik zal wel de enige supporter zijn, maar van mij hoeft het niet, ik vind het een irritante en arrogante gast, waar ik net zo lief niet voor naar het stadion kom.

  • gerard

   21 oktober 2015 at 09:20

   Ramorio was ook irritant en arrogant maar schoot ze wel binnen, als Mounir dit ook voor ons kan betekenen mag hij van mij lekker irritant en arrogant zijn

 5. Jay

  21 oktober 2015 at 11:34

  Mounir is ondertussen ook weer een paar jaartjes ouder, en dus hopelijk ook wijzer, geworden. Ik denk dus dat het met dat arrogante gedrag wel meevalt. Zo te horen is hij gretig en fit, dus prima dat hij een jaarcontract heeft gekregen.

  • Jan

   21 oktober 2015 at 16:52

   Inderdaad; een paar jaartjes ouder. Als ze maar niet denken, dat hij net zo goed is als 6 jaar terug.
   Ik hoop natuurlijk van wel

 6. Jeroen

  21 oktober 2015 at 11:58

  Ik zie het wel gebeuren met Mounir. Natuurlijk hoopte Stewart en Co dat Muhren en Janssen wat meer zouden scoren, maar de laatste duels hebben bewezen dat dit niet het geval is Janssen heeft de potentie, maar moet nog wat meer groeien. Muhren zal niet verder komen dan invalbeurten. Denk dat het dus handig is dat we Mounir nu hebben.

  • Jan

   21 oktober 2015 at 16:55

   Bij 4-3-3 zal Muhren wel op de tribune belanden en met kerst naar een andere club.
   Bij 4-4-2 zie ik wel veel mogelijkheden voor hem

   • Jeroen

    21 oktober 2015 at 19:18

    Toch jammer. Zelf heb ik Muhren nog niet afgeschreven, maar het lijkt erop dat hij bij AZ uit de gratie is.

 7. harm

  21 oktober 2015 at 18:52

  Muhren kan je volgend jaar weer gebruiken mocht Mounir weggaan

  • Brough

   21 oktober 2015 at 19:48

   Laten we eerst even afwachten wat mounir brengt.
   heeft 3 jaar nauwelijks gevoetbald en is al een beetje op leeftijd

 8. harm

  21 oktober 2015 at 18:56

  Zelf vermoed ik als iedereen fit is:

  Coutinho
  Johansson-Gouwe-Jop-Haps
  Overeem Rienstra
  Henriksen
  Alizera Janssen
  Mounir

  • Jeroen

   21 oktober 2015 at 19:19

   Zou ik toch jammer vinden van Tankovic. Vind dat juist een leuke speler. Is nog erg jong en heeft ook zijn mindere momenten, maar er komt toch wel altijd dreiging vanaf. Liever Tankovic erin voor Janssen.

   • Brough

    21 oktober 2015 at 20:13

    Jeroen, dat is nou juist het probleem.
    We hebben allemaal leuke spelers, maar er kunnen er maar 11 spelen. Als er spelers geblesseerd zijn of uit vorm, dan kunnen anderen dat moeiteloos invullen straks.

   • joost

    21 oktober 2015 at 20:13

    ben het met Jeroen eens. Tankovic heeft volgens mij meer potentie dan Jansen….

 9. Kaazie87

  21 oktober 2015 at 20:17

  Dan heb jij geen idee hoe belangerijk janssen voor dit az is jeroen. Hebben we eindelijk een speler die fysiek sterk is en een aardige techniek heeft en kan scoren en dan heb jij liever een speler die af en toe een 8 haalt maar ook heel vaak een 6. Tankovic is nog te veel een momenten voetballer hij komt er wel maar op dit moment is hij nog geen echte az basisspeler en janssen wel.

  • Jeroen

   21 oktober 2015 at 20:37

   Nou ik vind Janssen een aardige speler, maar ik vind hem zeker niet belangrijk voor AZ. Ja hij is fysiek sterk, maar afwerking is belangrijker. Aron was fysiek minder sterk, maar die scoorde wel geregeld. Laat Janssen dus nog maar even in de schaduw, en werken aan zijn afronding. Tankovic heeft het vermogen om een wendbare spits vrij voor het doel te krijgen met zijn pass. Ik zou de combi Tankovic-Mounir wel eens willen zien.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *