Luijckx eerst nog even naar ADO Den Haag

By
Updated: januari 11, 2010
Luijckx eerst nog even naar ADO Den Haag

Voordat Luijckx de definitieve overstap maarkt naar NAC Breda, maakt hij dit seizoen af bij ADO Den Haag. De Haagse club gaat de 23-jarige middenvelder voor 6 maanden huren.

Luijkckx kwam onder Koeman en Advocaat nauwelijks in actie en aaste dan ook op een vertrek. Vorige week tekende hij nog een contract voor 3 jaar bij NAC Breda. Dit contract gaat pas komende zomer in omdat de speler dan transfervrij kan vertrekken. Luijckx had zelf graag gezien dat NAC hem de komende 6 maanden ook al zou huren.

“Een leuke frisse speler die zeer gemotiveerd is zichzelf te laten zien. We zien hem zeker als een versterking voor ons team en zijn blij hem bij ADO Den Haag te kunnen verwelkomen”, laat ADO-trainer Raymond Atteveld weten op de officiële site van zijn club.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *