Vlaar hersteld bij AZ van blessure

By
Updated: oktober 7, 2015

AZ heeft Ron Vlaar de kans geboden om in Alkmaar aan het herstel van zijn knieblessure te werken. De verdediger gaat binnenkort met de club in gesprek om een hersteltraject uit te stippelen. Vlaar is een exponent van de AZ Jeugdopleiding en speelde 14 duels in de hoofmacht.

“Ron heeft ons benaderd met het verzoek om bij AZ aan zijn herstel te mogen werken”, reageert Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart. “Als club hebben wij de filosofie dat wij dit soort verzoeken accepteren van spelers die iets voor AZ hebben betekend. Eerder trainden bijvoorbeeld ook Nick van der Velden, Simon Cziommer en Willie Overtoom mee. Momenteel bouwt Mounir El Hamdaoui bij ons aan zijn conditie.”

10 Comments

 1. Gerrit Vooijs

  7 oktober 2015 at 22:08

  Tja, stel Gouweleeuw krijgt in de winterstop een nieuwe kans om een transfer te maken is het wel zo handig als er iemand rondloopt die hem zo kan vervangen. Hij zal dan wel genoegen moeten willen nemen met een fractie van zijn normale salaris natuurlijk.

 2. oma

  8 oktober 2015 at 06:33

  AZ lijkt wel een revalidatie centrum te worden voor oud AZ spelers.

 3. Oud

  8 oktober 2015 at 08:58

  Ik ben nog niet vergeten dat hij zooooo graag naar Ajax wilde dat hij maar naar Feyenoord ging….

 4. Ruud

  8 oktober 2015 at 10:11

  Ik denk dat AZ er wel goed aan doet om mee te werken. Niet om een revalidatiecentrum te zijn, maar om een cultuur van oud-spelers te ontwikkelen. Hovenkamp, Haar en Reijnders hebben niet het eeuwig leven, dus een nieuwe generatie zou fijn zijn voor de club denk ik.

 5. Timon

  8 oktober 2015 at 18:54

  Onbegrijpelijke opstelling AZ. Eerst bij Feyenoord smeken. Zeggen terecht nee,danAZ maar proberen. Trapt er weer in.Niet vergeten hoe die Vlaar zich opstelde bijnvertrek AZ.! Ik neem aan hij gewoon moet betalen voor parkeerplaats,douche,gas ,stroom? Meneer koos er zelf voor zijn contract bij Aston Villa niet te verlengen,moet hij nu niet zeuren.. Gewoon bij Victoria Obdam revalideren!

  • Vincent

   8 oktober 2015 at 21:14

   Mee eens Timon!

  • Ruud

   9 oktober 2015 at 07:00

   Tja, zo kan je het ook zien. Ik begrijp je wel maar zoek het wat breder. Hadden we dan ook alle oud-voetballers moeten laten zitten van de gouden generatie? Hadden we dan ook jongens als Obdam, Landzaat, Van Galen, enz moeten laten zitten? Zo kan iedereen wel naar huis en is er niks. Het wordt allemaal zo negatief. Iets verkeerds gedaan, dus je mag niks meer. Ben het wel eens dat het allemaal niet gratis hoeft voor Vlaar en EL Hamdaoui.

 6. de echte supporter

  8 oktober 2015 at 19:33

  14 duels in de hoofdmacht gespeeld en dan al voor AZ van betekenis…. wat een onzin. laat hij lekker herstellen bij 010. ik ben het niet vaak eens met Timon, maar nu wel. ik hoop dat hij ervoor betaald.

 7. AZ4Altijd

  13 oktober 2015 at 22:40

  De Ridder traint nu ook bij AZ mee. Zijn wij het opvanghuis van bejaarde voetballers? Wat een nonsense zeg.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *