Henriksen: ‘Scoor bijna elk duel’

By
Updated: september 28, 2015
Henriksen-voetbalprimeur

Henriksen scoorde afgelopen weekend alweer zijn negende doelpunt van het seizoen. Een behoorlijk contrastverschil met de voorgaande seizoenen. ‘Ik voel me goed op dit moment. Sinds John van den Brom onze trainer is, ben ik de aanvallende middenvelder. Dat bevalt me erg goed. Het is mijn doel om in alle competities twaalf doelpunten te maken.’

Over afgelopen duel kan de middenvelder kort zijn. ‘Dit was een goede wedstrijd van ons. We hebben vanaf het eerste fluitsignaal volop druk gezet op Heracles.’ Toch had Henriksen ook nog een punt van kritiek. ‘We kregen veel kansen, maar vergaten te scoren. Zodoende kwam Heracles in de tweede helft weer dichtbij.’ Bron foto: Voetbalprimeur.nl

7 Comments

 1. Vincent

  28 september 2015 at 21:44

  Tja wie zet hem nou op 6…..

 2. i.Pjotr3

  28 september 2015 at 23:19

  Misschien ben ik een azijnzeiker………
  In de wedstrijden vaak nonchalant en vreemde wedstrijdinstelling.( hij is nog lang geen wernblom)
  Zolang hij elke wedstrijd blijft scoren zal mijn negatieve kijk op deze speler doen verbloemen.

 3. Evert

  29 september 2015 at 01:32

  Toch nog iemand die doelpunten maakt…………

 4. gerard

  29 september 2015 at 15:05

  Gossie Henriksen voelt zich goed, Tankovic idem dito.
  Maar dat verlet nog steeds niet om mijn grote vriend Mounir El
  Hamdaoui binnen te halen. AZ krijgt voorin weer een behoorlijke keuze waar om een plekje gestreden moet worden. En AZ kan nnog uit meer ervarenheid kiezen inplaats van noodgedwongen voor onervarenheid te kiezen wat je nu aan de stand kan aflezen.

  • Brough

   29 september 2015 at 18:59

   Vorig jaar had je ook geen echte doelpuntenmaker, maar je werd wel derde

   • Vincent

    29 september 2015 at 20:28

    Jawel gudelj en berghuis

 5. Gerrit Vooijs

  29 september 2015 at 20:26

  2 duels heeft AZ nu redelijk tot bij vlagen goed voetbal gespeeld in offensief opzicht. Daar heeft Rienstra een groot aandeel in. Hij verplaatst het spel naar voren ipv naar achter. Henriksen en Tankovic krijgen nu meer tijd en ruimte om hun acties te maken. Plots scoort AZ 9 x in 2 duels. Henriksen en Tankovic krijgen nu zelfvertrouwen en ook de spelers om hen heen gaan mee in die flow. De puzzelstukjes vallen in elkaar.
  Nu deze lijn zien vast te houden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>