Tankovic heeft zijn draai gevonden: ‘Krijg mijn vertrouwen terug’

By
Updated: september 28, 2015

Afgelopen duels wist Tankovic nadrukkelijk zijn stempel op de wedstrijd te drukken. Tegen VVV bekroonde hij zichzelf al als man of the match, en afgelopen weekend was hij met een assist en doelpunt erg belangrijk voor AZ. Hij lijkt ontketent.

‘Ik krijg mijn vertrouwen terug, mede door de goals die ik deze week gemaakt hebt. Hard werken loont. Ik ben ook blij met het vertrouwen dat John van den Brom me geeft door me op te stellen. Hij hoeft verder niet veel tegen me te zeggen. Als hij me opstelt, zegt dat alles.’ Bron foto: Soccernews.nl

 

5 Comments

 1. i.Pjotr3

  28 september 2015 at 23:22

  Mooi, hopelijk gaat deze lijn door zetten, iedereen kon zien dat hij kwaliteiten heeft……. Maar oh oh oh wat heeft hij aflopen jaar staan prutsen. Vertrouwen krijgen doet wonderen

 2. Evert

  29 september 2015 at 01:30

  Dat kunnen we pas zeggen na een wedstrijd of tien………………

 3. harm

  29 september 2015 at 18:38

  Zou vervelend zijn als hij nu opeens weer slecht gaat spelen, krijg je weer terechte negatieve reacties terwijl we weten dat hij het wel kán

 4. Brough

  29 september 2015 at 18:58

  Hij moet acties maken, als het nodig is (zoals bij de 3-1) Maar hij heeft de neiging om het ook te doen, als het niet functioneel is.
  Hij krijgt nu het vertrouwen van de coach, dus moet hij het niet vergooien, door domme dingen te doen

 5. Ray

  30 september 2015 at 14:23

  Volgens mij is het een pareltje. Zorgvuldig en doordacht mee omgaan en coachen. Zlatan werd in het begin bij Ajax ook van alles en nog wat verweten. Het zit erin en een goeie coach moet het eruit krijgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *