Man of the Match: AZ – Heracles Almelo

By
Updated: september 27, 2015

AZ heeft zijn tweede duel van het seizoen gewonnen. In eigen huis was het uiteindelijk te sterk voor Heracles. Wie vond jij de beste speler van AZ?

18 Comments

 1. Jeroen

  27 september 2015 at 10:10

  TANKOVIC!!!
  Het kwam er gisterenavond allemaal uit. Mooie speler om naar te kijken. Laten we het hopen dat hij dit niveau weet vast te houden.

  Maak mij wel alleen zorgen om het gebrek aan scorend vermogen van onze spitsen Janssen en Muhren. Hoeveel 100% kansen moeten ze krijgen voordat ze weten te scoren?

  • Keet

   27 september 2015 at 10:54

   Dos Santos kreeg meer 100% kansen dan Janssen en Mühren bij elkaar

 2. Evert

  27 september 2015 at 10:34

  Zonder twijfel Tankovic, maar ik vond het groepsgemiddelde qua inzet zeer goed. AZ zat kort op de bal en dat loont. Wij hebben de wedstrijd niet onder controle weten te krijgen om dat je de tegenstander niet knock-out krijgt door te scoren, en daar ligt het probleem (volgens mij al jaren). Als je voor de rust 4 of 5 nul maakt kan je de wedstrijd heerlijk uitspelen en zelfs bepaalde lieden rust geven. Ik geloof dat ElH in goede doen in deze wedstrijd vernietigend had uitgehaald, maar goed. Ik heb een geweldige wedstrijd gezien van AZ waarin iedereen ook de wissels er volledig voor gingen en ongeacht de uitslag is dat wat ik wil zien!!

 3. Keet

  27 september 2015 at 10:56

  Tankovic vult het gat dat Berghuis achter liet aardig in zo!

 4. kaazie1987

  27 september 2015 at 13:02

  straks hopelijk een mooie voorhoede met tankovic-mounir-jahankbaksh.
  dos santos zit duidelijk midden in zijn dip dat is niet erg dat krijgen alle spelers o die leeftijd een schrale troost is dat ze vaker sterker terug komen. de verdediging was de laatste jaren onze beste linie maar dat is dit seizoen echt gatenkaaz.
  1 tegen 1 is job echt een topper maar positioneel en snelheid en kopkracht valt hij echt gruwelijk door de mand de laatste weken.
  gouweleeuw vindt ik ook niet sterk meer komt ook weinig mee naar voren wat hij voorheen wel vaak deed zal dat te maken hebben met mattias die erg veel steken laat vallen???

  • Vincent

   27 september 2015 at 19:21

   Helemaal mee eens

 5. kaazie1987

  27 september 2015 at 13:03

  mijn motm is Rienstra weinig balverlies staat altijd goed alleen komt hij wat te nonchalant over

 6. NHN

  27 september 2015 at 14:34

  Gewoon Tankovic, omdat hij continu dreigend was,en de Heracles verdediging bezig hield. Ook vanwege de beslissende 3-1. Als iedereen kansen om zeep blijft helpen, moet hij het maar doen. Het leek erop dat hij z’n kicks nu wel voldoende gekrijt had.
  Wel een ontieglijk stomme actie,met z’n shirt uittrekken. Dit soort achterlijke acties mag je als prof niet maken.

 7. Gerrit Vooijs

  27 september 2015 at 14:51

  Voor mij was het Rienstra. Alsof hij de knop had gevonden. Heel erg goed, hij controleerde en stuurde AZ met zijn passes naar voren. Waar hij tot nu toe alleen opzij of naar achteren speelde, kwam hij nu op en stuurde met name Tankovic Henriksen en Dos Santos met goede steekpasses de diepte in.
  Heerlijk om te zien en het hele AZ spel kreeg hierdoor een flinke versnelling wat het bij vlagen heel aantrekkelijk maakte.
  Rienstra zat ongetwijfeld goed in zijn vel want ook met een flinke hoofdwond wilde hij niet van het veld. Mooi om te zien !

 8. kaazie1987

  27 september 2015 at 18:36

  zo is dat gerrit alleen de echte kenners zagen dat Rienstra de man van de wedstrijd was. als Rienstra die passes niet had gegeven dan had tankovic die goal waarschijnlijk niet eens gemaakt. alleen mag hij van mij even meer gif in de wedstrijd gooien ik heb het idee dat hij wel eens met de handrem der op speelt.

  • az woman

   27 september 2015 at 19:27

   Vooral over jezelf zeggen, echte kenners? is dat kapsones of zelfkennis?
   Soms komen er meer voor in aanmerking om man van de wedstrijd te worden.
   Waar ik van genoot was Rienstra, Tankovic maar bovenal de collectieve inzet.

   • Brandon

    28 september 2015 at 10:42

    Ja de kenner heeft het ook wel eens mis wat niet wil zeggen dat diegenen er geen verstand van heeft. De televaag geeft Tankovic zelfs een 8 dus denk deze keer dat Gerrit en Kaazie er toch echt naast zitten.

  • Brough

   27 september 2015 at 22:08

   Dat naar opzij en naar achteren spelen, heeft hij waarschijnlijk van ortiz en gudelj . Eindelijk iemand die echt aanvallend denkt, als hij aan de bal is.
   het balletje op tankovic kwam trouwens van Muhren, maar Rienstra deed dit de gehele wedstrijd

   • oma

    28 september 2015 at 05:51

    ik ben het helemaal met je eens,waar dat doelpunt Tankovic uit kwam?
    hebben de echte kennis hebben dit over het hoofd gezien?

 9. Vincent

  27 september 2015 at 19:14

  Henriksen sws

 10. de echte supporter

  28 september 2015 at 07:22

  voor mij Tankovic

 11. Ruud

  28 september 2015 at 07:42

  Mensen, de strijd om de MOTM verkiezing van deze pot maakt hierboven duidelijk dat het team idd collectief een betere prestatie neerlegde. Van der Brom zei dat ze wisten waar ze mee bezig waren. Ik ging toch wel een beetje met knikkende knieën naar het stadion eerlijk gezegd. Het team is daarom MOTM voor mij en hoop dat deze weg vastgehouden wordt in de komende wedstrijden al zal dat komende donderdag best wel lastig worden.

 12. urdal

  28 september 2015 at 11:35

  Ik zal waarschijnlijk geen kenner zijn maar Rienstra was idd erg goed en kan er zeker mee leven dat hij MOTM is geworden. Tank viel natuurlijk op door zijn goal en zijn super domme gele kaart. 2 minuten daarna maakte hij een overtreding en had dan zomaar zijn 2de geel kunnen pakken met de scheidsrechters hier.
  Dit was zeker een team prestatie met heel veel inzet.
  Mijn MOTM is Van Overeem geworden. Hij was overal, werkte hard en leverde de ballen keurig in bij rienstra.
  Maar nogmaals, Ik ben geen kenner. 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *