Brands: ‘Er heeft zich nog geen club gemeld voor Dembele’

By
Updated: januari 5, 2010
Brands: 'Er heeft zich nog geen club gemeld voor Dembele'

Dembélé wil maar al te graag vertrekken uit Alkmaar, maar helaas is er nog geen enkele club met concrete interesse. “Als er een megabod komt op Dembélé, dan kan een transfer voor ons en voor hem goed zijn. Maar er is nog geen enkele club die zich voor hem heeft gemeld”, stelt Marcel Brands.

Afgelopen zomer deed Genoa een bod op Dembélé, maar dat werd afgewezen. Ook Chelsea, Tottenham Hotspur en Sevilla hadden destijds interesse, maar dit trio heeft sindsdien geen contact meer gezocht met Vervoort. De belangenbehartiger zal het nu een stuk moeilijker krijgen om een nieuwe club te vinden voor Dembélé, aangezien de dribbelaar een matig half jaar achter de rug heeft.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *