AZ wint eenvoudig van VVV Venlo: 6-1

By
Updated: september 23, 2015

AZ is door naar de volgende ronde van de KNVB Beker. In eigen huis was AZ de baas en stuurde VVV met 6-1 terug naar Venlo.

Later meer…

13 Comments

 1. Vak J

  23 september 2015 at 22:58

  Heerlijk zo’n overwinning. Goed voor zelfvertrouwen. Tankovic man of the match :)) Publiek (7000 man) ging volledig uit zijn dak!! Ik was er in ieder geval!

  • i.Pjotr3

   23 september 2015 at 23:25

   Ja Jeroen, eindelijk komt het eruit wat erin zit……..maar t kan nog beter.

   • Vincent

    23 september 2015 at 23:33

    Was volgens mij meer cynisch….

    • Vincent

     23 september 2015 at 23:38

     De mensen om mij heen gingen in iedergeval sarcastisch applaudisseren

 2. Ruud

  24 september 2015 at 04:01

  Ik herhaal het nog maar eens. Blijft toch sneu dat die Jansen niet is een balletje erin prikt. Het wordt nu toch echt wel eens tijd voor deze jongen. Wat kunnen we daar aan doen als fans? Hoe trekken we hem over de streep?

  • Vincent

   24 september 2015 at 07:58

   Mounir roepen

   • Ruud

    24 september 2015 at 08:26

    Vind ik wat cynisch. Ik bedoel op een leuke manier Jansen aan de praat krijgen.

  • Keet

   24 september 2015 at 17:13

   Volgens mij heeft Mühren meer in zich. Ik vind Janssen een statische spits, zonder snelheid die alleen maar tegen een verdediger hangt. Hoeveel schoten op doel heeft Janssen gister gedaan. Niet één. Dan scoor je ook nooit. Mühren zoekt meer de ruimte, is beter in de combinatie en is doelgerichter. Alleen mag hij meer de duels ingaan. Ik begrijp niet dat hij niet een paar wedstrijden achter elkaar de kans krijgt.

   • Jan

    24 september 2015 at 22:50

    Hij hangt tegen z’n verdediger, omdat dat makkelijker is om een bal aan te nemen. Hiermee maskeert hij z’n gebrek aan techniek.
    De snelheid gaat uit de bal, als je hem naar je toe laat gaan, ipv andersom. Muhren gaat naar de bal toe (en kaatst naar de 3e man) of gaat van de bal af, waardoor je ruimte krijgt. Muhren vermijdt liever het duel en is daarom beweeglijker dan Janssen

 3. NHN

  24 september 2015 at 09:48

  Ik ben allang al blij met de overwinning,en een ronde verder. Maar met name de 1e helft vond ik geen pretje om te zien. Veel misverstanden, en weer vaak dat zinloze getik achterin en op het middenveld.
  Uiteindelijk is VVV wel op de kniën gekregen, maar tegen ploegen uit een divisie hoger zul je toch uit een ander vaatje moeten tappen.
  Zelfs spelend tegen 10 VVV-ers sneden ze af en toe nog door onze verdediging heen. Rienstra vindt ik nog steeds onzichtbaar.
  Tankovic, scoorde wel 2x,maar heeft nog steeds z’n kicks niet goed gekrijt,wat een afzwaaiers kan die vent produceren.
  Janssen wordt een moeilijk verhaal zo,zelfs tegen VVV krijgt hij de bal niet in het net. Spitsenpositie blijft sowieso een probleem.
  Coutinho kreeg dan wel een goal tegen, maar liet ook zien, hoe je wél een geplaatst schot uit je doel kan ranselen.
  Dit weekend Heracles, wordt een zware. Maar dat is weer een hele andere wedstrijd. Die gasten zullen toch ook een keer van hun wolk geknikkerd moetetn worden. Hopenlijk door ons!

 4. oasis

  24 september 2015 at 12:13

  Dream on Hoeracles maakt AZ in. Dit AZ heeft een 1e divisie waardig elftal. En dan nog tegen 10 man een doelpunt tegenkrijgen.Zorgen dat je deze selectie bij elkaar houdt. Kunnen we volgend jaar weer kampioen worden van de 1e divisie. Lang leve Steward en co en het geweldige scouting en aankoop beleid.

 5. Silver

  24 september 2015 at 19:25

  Lekker hoor, zo’n overwinning met meerdere doelpunten.
  Niet alleen voor de toeschouwers, maar ook zeker voor de spelers zelf,
  uiteraard zijn ze er als ploeg nog niet maar je moet ergens beginnen.

  Ik was aangenaam verrast door Coutinho die rust uitstraalde en ballen pakte, ook Matthias Johansson was nu weer een zekere factor die aanvallend veel bracht en ook Robert Muhren bracht ook meer aanvallend, prettig voor hem dat hij nu ook een prima doelpunt maakte!

  Ik ben benieuwd hoe het gaat komend weekend tegen Heracles !

 6. Timon

  24 september 2015 at 20:11

  Heracles Almelo: al blij als er een puntje gepakt wordt. Hoever zakken wij nog met dit troosteloze elftal?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *