‘AZ hoopt El Hamdaoui toe te voegen aan selectie’

By
Updated: september 20, 2015

Van den Brom heeft eerder vandaag aangegeven dat hij hoopt Mounir el Hamdaoui aan de selectie toe te kunnen voegen. De spits houdt momenteel zijn conditie op pijl bij AZ, maar de coach hoopt dat de speler interesse zou hebben om definitief terug te keren bij de club.

“Hij is superfit, speelt verrassend goed en is een vrije speler. Je weet wat dat betekent”, zei Van den Brom voor de camera van FOX Sports. “Dat wil nog niet zeggen dat hij gaat komen, zover is het nog lang niet. Maar het feit dat hij zo goed traint betekent wel dat we in overleg gaan.”

Van den Brom heeft begrepen dat El Hamdaoui eigenlijk het liefst nog eens een buitenlands avontuur aangaat. “Dat weet ik, dus de speler moet zelf ook willen. Ik zal morgen eens met hem gaan zitten”, beloofde de coach.

20 Comments

 1. Timon

  20 september 2015 at 20:03

  Voor de Paas volgend jaar fit net als die Hasan nog wat ? Wat een paniek voetbal! Wie is verantwoordelijk voor dit beleid? Je weet toch van te voren welk seizoen je wacht en wat je in huis hebt?PLANNEN heet zo iets! Welke sukkels in bestuur? Wie laat dit zo gebeuren ??!

 2. Harry

  20 september 2015 at 20:10

  Hij spreek vaak onzin maar hier slaat Timon toch de spijker op zijn kop!!!

 3. gerard

  20 september 2015 at 20:17

  Zeker geen paniek voetbal!!
  Want laten we wel stellen een aanval met een fitte Mounir en Jahanbakhsh is er wel eentje die voor eredivisiebegrippen top is.
  Dus mocht dit mogelijk zijn dan is deze slechte start voor mij het wel waard geweest want daar kunnen we de vruchten van plukken om weer mee te spelen waar AZ wil toebehoren.
  Dat is toch wel eventje andere koek met deze twee creatieve spelers dan Muhren, Jansen of Hupperts daar voorin te hebben rondlopen.

 4. Timon

  20 september 2015 at 21:18

  Dus duidelijk : die Hupperts is niets,die Tankovic kan er helemaal niks van en die Jansen en Muhren kunnen hun conclusies nu ook wel trekken! Zo zorgen die VDB en S voor een lekkere sfeer in de kleedkamer!

  • gerard

   21 september 2015 at 00:41

   Ja nou en.. zo blijven aanmodderen omdat die spelers het niveau niet hebben of ingrijpen met wellicht de beste spits die er voor eredivisiebegrippen te verkrijgen is waardoor het elftal wel meer stootkracht krijgt en je vanzelf een betere sfeer krijgt.

 5. KeesK

  20 september 2015 at 22:15

  Volgens de rapportage van het AD is AZ het brandhout elftal van de week.
  Een kwaliteitsinjectie kunnen ze dus wel gebruiken.
  http://s.ad.nl/4146175

 6. kaazie1987

  21 september 2015 at 08:50

  lazio roma heeft met 5-0 op zijn klote gehad van Napoli, 4 keer was hoedt betrokken bij een tegendoelpunt hele domme fouten maakte hij. die is zijn basisplaats voorlopig kwijt denk ik.

  wat zal stewart zich nu achter zijn oren krabben, hij wist dat er voorin geen echte doelpuntenmakers lopen vandaar de intresse in diamonde maar ze hebben de beste man toch maar niet gehaald, met als resultaat dat az tot het middenveld behoorlijk speelt maar voorin mis je gewoon creativiteit en pure afmakers. der moet gewoon zo snel mogelijk een linksbuiten komen die ze der in ploft

 7. az woman

  21 september 2015 at 12:03

  Mounir, zou door een contract te accepteren, zichzelf en AZ een dienst bewijzen.
  Hij voetbalt dan met grotere weerstand in wedstrijden, als alleen op de training bij AZ. Wil Mounir nog een keer een klapper maken, zal dat makkelijker gaan, als dat je uit een clubloze situatie komt. Ik krijg het idee dat Mounir en AZ elkaar wel zullen vinden, en hoop daar ook op. John zal in het gesprek van vandaag met Mounir wel horen welke rol Mounir voor zijn eigen ziet weggelegd, als John zich daar ook in kan vinden, kan het zomaar snel beklonken zijn. AZ kan Mounir misschien een één of twee jarig contract geven.Verder zou ik graag Maarten Martens(was laatst in het mooiste stadion van Nederland in Alkmaar gespot) ook weer bij de selectie zien terug keren, maar in verband met zijn blessure gevoeligheid, zou ik Maarten een voorstel doen om per gespeelde wedstrijd(waaronder ook inval beurten vallen) een premie uit te keren, als Maarten zich daar ook in kan vinden, kan AZ het verlies van de vertrokken spelers enig zins opvangen, want achteraf(maar dat is makkelijk praten) kan deze selectie nog niet voldoen aan de wensen van het bestuur, staf en supporters. Dat er kwaliteit aanwezig is in de selectie, ben ik van overtuigt, maar het heeft meer tijd nodig dan ik had gehoopt, daarom hoop ik dat Mounir en Maarten de stap willen zetten om weer bij AZ te komen voetballen, dat brengt ook direct de nodige ervaring met zich mee, en de nieuwelingen meer tijd krijgen, om aan de eredivisie en Europa te wennen, voor sommigen is dat blijkbaar toch iets te veel gevraagd, maar dat zal waarschijnlijk aan de leeftijd liggen. Mounir en Maarten jullie zijn wat mij betreft van harte welkom.

 8. woonwagenpower

  21 september 2015 at 12:09

  Mounir kom maar, dan kan je sportieve wraak nemen op Frank de Boer en dat zooitje uit de hoofdstad, Maarten mag ook komen, dan kan die in plaats van Theo Janssen een andere ajaks speler voor schut zetten. Maarten en Mounir schroom niet, en kom erbij.

 9. Timon

  21 september 2015 at 12:42

  Mounir scoor nog een goaltje,scoor nog een goaltje voor mij, ja dat waren leuke tijden! Volledig gepasseerde tijden echter.Nooit aan beginnen.Martens?. … Wie verzint het!

  • az woman

   21 september 2015 at 15:06

   Hey Timon Geen Maarten, geen Mounir, wat zou jij doen om het tij te keren?
   Overal en alles van AZ afkraken is één, maar een goede oplossing, systeem of opstelling heb je nog nooit aangedragen. Maakt niet uit wie de technisch directeur of trainer zal zijn, ze doen het bij jou toch nooit goed, speelt AZ een goede wedstrijd, roep jij zeer matig of ben je stil, speelt AZ slecht, dan roep jij opzouten met bepaalde lieden. Alles afkraken is makkelijk en goedkoop. Meedenken, oplossingen aandragen, ideeën om de club vooruit te helpen is moeilijker, maar daarin ligt ook een mooie uitdaging. Ik hoop dat jij dat ook zo gaat zien Timon, dan zit in eens je glas halfvol ipv half leeg, en in plaats dat donkere wolken zich samenpakken schijnt dan ook voor jou de zon. Ik hoop echt dat de tijd komt, dat je echt geniet van ons mooie AZ.

 10. jozyfan

  21 september 2015 at 12:54

  Mounir en maarten zijn van harte welkom.want er zullen toch echt goals moeten komen en met die prutsers die nu voorin lopen is het toch echt jupiler league niveau.
  En maarten kan daarna mooi worden opgenomen in de organisatie als jeugdtrainer.

 11. gerard

  21 september 2015 at 14:25

  Mounir is een echte aanwinst, Martens daar in tegen zie ik niet zitten.
  Had het hier in zijn laatste seizoen ook al erg moeilijk, dan zie ik liever nog de clubloze de Zeeuw die het bij NAC nog liet zien een van de betere te zijn.

  • woonwagenpower

   21 september 2015 at 15:22

   of en-en

 12. oma

  21 september 2015 at 14:26

  Lewis heeft een scheurtje op zijn linker hamstring op gelopen gisteren tijdens de glijpartij,hij staat 4 vier tot zes weken buiten spel.

 13. paddyk

  21 september 2015 at 15:49

  Met Poulsen ging het ook goed vorig jaar. Doen zou ik zeggen.

 14. gerard

  21 september 2015 at 18:37

  En van de Brom vandaag om de tafel gaan zitten met El Hamdaoui?.. helaas geen nieuws.
  Ik dacht daar staan talloze camera’s van Fox, NOS, SBS, RTV-NH bij de training van AZ om te achterhalen of er iets is uit gekomen.

 15. Keet

  21 september 2015 at 18:45

  wat een paniekvoetbal zeg. Geef Muhren nou eens een aantal wedstrijden het vertrouwen. Goed, hij mist een grote kans gister. Maar hij creëert hem wel. Ik heb Jansen niet een kans zien creëren in al zijn eredivisiewedstrijden bijvoorbeeld.

  • i.Pjotr3

   21 september 2015 at 22:41

   De spijker op zijn kop!!!!!

   Wat een paniekvoetbal, je bent 6 spelers kwijt, geef het de tijd , we zijn een leuk provincieclubje, welke af en toe in Europa speelt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *