Groningen drukt AZ verder in de problemen

By
Updated: september 20, 2015

Later meer…

10 Comments

 1. Ruud

  20 september 2015 at 19:46

  Het rechter rijtje wordt definitiever na deze uitslag. John weet het volgens mij ook niet meer. Ik denk dat hij handelt naar de mogelijkheden die er zijn. Wat Gerrit terecht zegt is dat de klik hier en daar niet loopt. Rienstra kwam te laat in de voorbereiding en wordt niet begrepen. Tankovic zal nooit door iemand begrepen worden zoals hij nu speelt. De aanval in het algemeen is door Stewart verkeerd ingeschat. Veel lange halen en op goed geluk spelen. Ik denk dat het eenvoudiger moet worden. Terug naar de basis en van daaruit simpel spelen.

 2. Timon

  20 september 2015 at 19:46

  VDB opzouten!!!,

  • Jeroen

   20 september 2015 at 20:10

   En wie betaalt zijn afkoopsom?

   • KeesK

    20 september 2015 at 22:24

    Contract nog voor de rest van dit seizoen dus wat is goedkoper, degradatievoetbal of John alvast naar een nieuwe club laten uitkijken/zijn UWV aanvraag alvast laten invullen?

 3. Timon

  20 september 2015 at 19:48

  De instelling was goed…….. Vreselijk …………..

 4. NHN

  20 september 2015 at 20:00

  Zes gespeeld, vijf punten. De keiharde feiten. Als AZ zo blijft spelen (en het ziet er helaas niet naar uit dat er verbetering in komt) dan blijven we onderin hangen.
  Deze pot tegen Groningen had wel wat weg, van die tegen Partizan Belgrado. Groningen stelde ook niet veel voor, met een beetje spirit leg je ze over de knie. Groningen was helemaal niet in goeden doen. Alles mislukte bij hun, maar als je dan niet het heft in handen neemt,(nog slechter speelt dan Groningen)dan laat je ze onnodig in de wedstrijd komen.Spirit bij AZ is ver te zoeken,ook het omgooien van de opstelling helpt dus niet. AZ blijft als een angsthaas een beetje rondtikken, en de tegenstander kan gewoon blijven wachten tot de fouten in de verdediging volgen.
  Ik zie het somber in,het seizoen is nog jong , maar dit lijkt een herhaling van het seizoen 2012-2013 te worden waar AZ ook continu naar omlaag moest blijven kijken. Niemand neemt de ploeg op sleeptouw. Volgens mij zijn er nog steeds een aantal spelers die beter kunnen, maar je vraagt je af wanneer dat gaat komen.

 5. paddyk

  20 september 2015 at 23:41

  El Hamdaoui…..de verlosser!

 6. paddyk

  20 september 2015 at 23:45

  Grrrrr ik volg het wk rugby. Als je ziet wat voor inzet Japan en Argentinië geven…daar kan az wat Ven leren.

 7. de echte supporter

  21 september 2015 at 08:13

  Oei Oei, het is zwaar voor een AZ supporter.

 8. az woman

  21 september 2015 at 08:31

  een soort Emiel Ratelband aanstellen ipv een nieuwe assistent, zou dat helpen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *