Man of the Match: De Graafschap – AZ

By
Updated: september 13, 2015

AZ heeft zijn eerste duel van het seizoen 2015/2016 gewonnen. Uit tegen De Graafschap werd er met 3-1 gewonnen. Wie vond jij de beste man van AZ?

16 Comments

 1. Evert

  13 september 2015 at 10:15

  Ik ga voor Johansson, gezien e hele wedstrijd in mijn ogen de beste!!

 2. de echte supporter

  13 september 2015 at 11:29

  ik ga voor Henriksen, die ik uitstekend vond spelen

 3. Ruud

  13 september 2015 at 12:01

  Henriksen speelde als enige iets verrassender en deed meer dan alleen zijn plicht in het veld. Niet voor niets dat hij de winnende goals maakte.

 4. Vak J

  13 september 2015 at 12:53

  Vond AZ vooral in de 1e helft lekker aanvallend voetballen. Al viel het tegendoelpunt er wel weer gemakkelijk in. tweede helft vond ik minder maar wel mooie goals van Henriksen.

  Mounir El Hamdaoui traint bij AZ om zijn conditie op peil te houden. Hij is clubloos misschien weer een terugkeer bij AZ? Volgens mij weet hij het net wel weer te vinden. Hij hoopt via AZ weer een werkgever te vinden maar een seizoentje in Alkmaar zou misschien geen kwaad kunnen.

 5. kaazie1987

  13 september 2015 at 13:22

  mischien wel de beste spits van az van de laatste 15 jaar ook al was het eigenlijk niet echt een spits hij zwerfde ala messi over het veld, feit blijft dat je met el hamdoui een notoire onruststoker in huis haalt en daar zijn ze bij az nou niet echt gek op. mits hij fysiek en conditioneel top is zouden ze hem van mij gerust een 1 jarig contract kunnen geven, hij brengt op de training natuurlijk wel iets extras en ervaring is nooit verkeerd.

  henriksen duidelijk de mvdw ik vondt jahankbaksh prima beginnen jammer alleen dat vdb hem op links zet want het is natuurlijk een gewoon een rechtsbuiten met een prima trap niet voor niets had hij vorig jaar 20 assists, maar van links komt hij naar binnen het is duidelijk dat vdb ook vindt dat we voorin te weinig doelpuntenmakers hebben der moet in de winterstop echt een linksbuiten komen

  • Vincent

   13 september 2015 at 16:49

   Idd! Of je zet Mounir linksbuiten die draait alle ballen mooi in de goal

 6. Kaazie87

  13 september 2015 at 18:44

  Mounir moet je niet aan de zijkant zetten daar heeft hij de inhoud niet voor. Je moet hem een vrije rol voor de goal geven dat herft het verleden uitgewezen. Maar eerst maar ff contracteren deze man

 7. Kaazie87

  13 september 2015 at 18:47

  Klinkt mischirn stom aangezien we al genoeg middenvelders hebben maar az moet zsm die ramselaar van utrecht volgen wat een geweldig talent is dat dat wordt de nieuwe strootman

 8. Geert

  14 september 2015 at 11:31

  Heeft er serieus iemand voor Dos Santos gestemd? Jezus, wat speelde hij slecht…

 9. urdal

  14 september 2015 at 13:47

  Bied Hamdauoi maar een contract aan desnoods op amateur basis. Ik denk wel dat we hem in de spits goed kunnen gebruiken. Maar het is natuurlijk wel een lastige jongen, maar hij is wat ouder nu en misschien ook wijzer.
  Ik heb persoonlijk alleen niet zo heel veel vertrouwen in v/d Brom. Ik heb het gevoel dat hij een trainer is voor 1 seizoen. Overal waar hij heeft gezeten is het 1ste seizoen super goed en het 2de seizoen een stuk minder.
  Gelukkig hebben we de eerste 3 punten van het seizoen binnen, ook al was het weer niet best. Az zal toch wat beter moeten gaan spelen, vooral achterin en Janssen mag er nu toch wel een aantal in gaan schieten.

 10. urdal

  14 september 2015 at 13:50

  Kunnen we niet kijken of we Ayoub kunnen halen van Utrecht. Wat een goede speler vind ik dat. Technisch goed, sterk aan de bal en een goede pass. Ik vind hem beter dan Rienstra.

  • Gerrit Vooijs

   15 september 2015 at 20:24

   Rienstra is nog zoekende. Logisch, tegen Roda speelde hij met een heel ander team dan tegen De Graafschap en dat is voor een nieuwe speler heel moeilijk. Hij is op zoek naar vastigheid en hij vindt van alles behalve vastigheid en automatismen.
   Ik ben er van overtuigd dat Ben Rienstra zeer waardevol voor AZ zal zijn zodra hij zich op zijn gemak voelt.

   VDB moet niet reageren op de waan van de dag maar moet bouwen aan een vast team. Dus 5 basisspelers wisselen is contra productief. Spelers worden daar heel onzeker van en uiteindelijk krijg je 11 eenlingen op het veld die ieder voor zich voetballen.

   Bosz van Vitesse hield vorig jaar vast aan zijn basiself en wisselde alleen tijdens de wedstrijd of gedwongen door schorsingen en blessures. Lang leverde dat bijna niets op maar aan het einde van het seizoen kwam Vitesse uiteindelijk bovendrijven.
   Ik vind dat een sterk voorbeeld van geloof in het eigen kunnen, misschien dat VDB dit ook kan overwegen.

   • Ruud

    16 september 2015 at 11:53

    Gerrit, ik vind dit toch weer de basis voor eigen column. Zou je dat willen overwegen? Dan kunnen we op de site hiervoor een ruimte maken.

 11. gerard

  14 september 2015 at 17:32

  Het twitteraccount van Mounir El Hamdaoui bleef bijna twee jaar ongebruikt. Maandag was er weer activiteit te bespeuren. De oud-Ajacied traint voorlopig mee met de hoofdmacht van AZ en kwam in dat kader met een cryptische tweet over de Noord-Hollandse Eredivisionist: ”Welkom AZ”, schreef de ervaren spits. Tekent de geboren Rotterdammer binnenkort een contract in het AFAS Stadion?

 12. gerard

  14 september 2015 at 18:13

  contract op amateurbasis zoals de Zeeuw dat deed na 10 dagen training bij NAC ligt in het verschiet. Om eventueel in januari eens te evalueren voor een vast contract.

 13. gerard

  16 september 2015 at 14:44

  Alireza Jahanbakhsh alweer geblesseerd en gaat niet mee naar Servie voor de E.L.
  Vraag me af of de wedstrijd in het weekend tegen Groningen hij dan alweer hersteld zal zijn of dat het weer een landurige kwestie wordt.
  Hij is toch de man die voorin iets verrassends kan doen en heeft een prima schot zoals we afgelopen weekend al heel even konden zien.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *