‘Gorter staat voor terugkeer naar NAC’

By
Updated: augustus 29, 2015

NAC Breda hoopt Donny Gorter te kunnen huren van AZ. In Alkmaar is de linkervleugelverdediger op het tweede plan beland.

Volgens Voetbal International denkt NAC te kunnen profiteren van de uitzichtloze situatie van Gorter. De linkspoot komt niet voor in de plannen van John van den Brom. Gorter mag uitkijken naar een andere club.

Mocht een transfer naar Breda van de grond komen, dan keert Gorter terug bij de club die hem liet debuteren in het betaald voetbal. Hij stond tussen 2007 en 2012 onder contract in het Rat Verlegh Stadion.

AZ nam de back drie jaar geleden over. Destijds tekende Gorter een vierjarig contract in Alkmaar. Afgelopen seizoen werd hij door AZ uitgeleend aan Aalborg BK. Dat Deense avontuur liep al snel in de soep. Gorter raakte na enkele weken zwaar geblesseerd en speelde na een prima start geen enkel duel meer voor de Scandinavische club. Bron: Voetbalprimeur.nl

5 Comments

 1. Jeroen

  29 augustus 2015 at 20:29

  Lekker laten vertrekken!! Zijn toekomstperspectief bij AZ is uitzichtloos. Nooit begrepen dat hij is gehaald.

 2. i.pjotr

  29 augustus 2015 at 20:52

  Doei, niet goed genoeg,……gok pakt goed uit, een gok wordt een flop.
  Als de gok niet te duur is, moet je die afentoe nemen en je verlies incalculeren.

 3. AZ4Altijd

  29 augustus 2015 at 21:18

  Als middenvelder aardige speler voor in de breedte, maar als verdediger niet goed genoeg helaas. Wel een jonge met karakter. Nooit gezeurd. Kunnen andere spelers nog van leren. Hoop dat hij snel een club mag vinden en meer aan spelen toekomt. Want dat is wat je wil als sportman.

  • Evert

   29 augustus 2015 at 22:25

   Precies wat ik bedoel een sympathieke gozer, ik gun hem een werkgever waar deze jonge weer lekker kan voetballen. Hij is geen hoogvlieger maar een nuttige kracht op het middenveld.
   Danny veel geluk bij NAC

 4. Vincent

  29 augustus 2015 at 21:36

  Kunnen ze niet meteen avdic meenemen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *