Fan van AZ verhuist naar nieuwe hosting

By
Updated: augustus 28, 2015

Fan van AZ’ers, aan het eind van de maand verhuist Fan van AZ naar een nieuwe hostingpartij. Dat betekent dat de site mogelijk even uit de lucht is. Nadat de verhuizing afgerond is, zal het verders geen impact voor jullie hebben. Het scheelt alleen wat in mijn portemonnee 😛

12 Comments

 1. woonwagenpower

  28 augustus 2015 at 09:21

  Tromgeroffel om 13.00 uur,
  van iedere club zit er iemand van het bestuur.
  Er wordt druk gesproken van te voren,
  niemand wil tegen AZ, want dat is moeilijk scoren.
  Twee mensen zitten op hun gemak de loting af te wachten,
  ze maken zich niet druk, wie ze in de groepsfase moeten afslachten.
  Bij Hans Nijland, Overmars, v/d Sar druipt het angstzweet van hun hoofdhuid,
  overwinteren we Europees, of vliegen wij eruit?
  Alleen bij Earnest en Robert Eenhoorn is het gelaat ontspannen,
  deze financiële meevaller kwam niet voor in de begrotings plannen.
  Iedereen is bang voor de Alkmaar/Zaanstreek combinatie,
  wat AZ gisteren liet zien is zonder de nieuwelingen nog maar een indicatie.
  Wie de slachtoffers van AZ worden zal moeten blijken,
  maar AZ kan zich in ieder geval financieel en sportief verrijken.

 2. gerard

  28 augustus 2015 at 09:45

  Goed gesproken @woonwagenpower

 3. gerard

  28 augustus 2015 at 09:49

  In tegenstelling tot eerdere berichten was de directie vorige week niet in Noorwegen maar in Denemarken. Dit bevestigt technisch directeur Earnest Stewart tegenover AZFanpage. ‘De reis van vorige week was niet naar Noorwegen, al was dat wel eerst de planning. Waar de reis wel heen ging? We zijn naar Denemarken gegaan en in Kopenhagen uitgestapt.’

  Stewart geeft aan dat die reis niet per definitie betekent dat er spoedig een transfer te verwachten valt. ‘Wij proberen ons werk zo zorgvuldig mogelijk te doen. En niet alle gesprekken gaan ongemerkt voorbij, zeker als je niet mee terugvliegt. Je moet echter wel voorbereid zijn op het geen wat eventueel kan gebeuren. Dit is een gesprek geweest, maar zo heb ik er deze transferperiode vijftig of zestig gehad. Het is wel zo dat als Robert en ik samen weggaan, dan heb je het wel over echte dingen. Maar we hebben vaker van dit soort gesprekken gehad en de ene keer, zoals nu met Ben, gaat dat prima en de andere keer is het afwachten.’

  Meerdere factoren
  Ook geeft de directeur aan dat een eventuele transfer van meerdere factoren afhangt. ‘Er zou een groot aantal dingen goed moeten vallen om nog wat te kunnen doen, mits dat noodzakelijk is en het moet allemaal passen. Dat is altijd het spannende aan het einde van de transferperiode, die dingen moeten allemaal net goed vallen. Dan kun je eventueel nog wat doen. Anderzijds zijn wij tevreden met de jongens die we nu hebben.’

  Op de vraag of het behalen van Europees voetbal een van die factoren reageerde hij als volgt: ‘Het behalen van de Europa League speelt daarin mee in het achterhoofd. Aan de andere kant is dat een eenmalige baat, dat zegt niet zoveel over salarissen betalen volgend seizoen en het seizoen daarop.’ Op welke positie er nog gezocht wordt naar versterkingen wilde hij niet ingaan, al gaf hij wel aan dat het vizier nog wel steeds gericht is op een extra rechtsback. ‘Rechtsback is inderdaad wel een van de posities die wij nog steeds in het vizier hebben, maar dat hebben wij in een eerder stadium ook al aangegeven.’

 4. Ruud

  28 augustus 2015 at 12:10

  Even de website want daar gaat het hier om: Maken jullie alleen kosten voor deze website of hebben jullie nog wat inkomsten uit bijvoorbeeld advertenties om dat te compenseren?

 5. Jeroen

  28 augustus 2015 at 12:25

  Hi Ruud, op dit moment kost het mij geld. In het verleden had ik wel advertentieikomsten, maar dat bedrijf is er uiteindelijk mee opgehouden. Ik zou daar eigenlijk ook wat meer tijd aan moeten besteden, want denk wel dat er bedrijven zijn die zouden wilen adverteren. Echter, dat kost weer tijd, en die tijd stop ik liever in de website 🙂

  • Ruud

   28 augustus 2015 at 18:48

   Hi Jeroen, we kunnen anders even mailen wat je concreet kwijt bent aan kosten. Dan kunnen we zoeken naar oplossingen.

 6. oma

  28 augustus 2015 at 13:03

  ideetje kunnen we nu niet een beetje bij lappen voor Jeroen.
  die jongen doet het belangeloos en steekt er een boel tijd in.
  kom op mensen een klein bedrag voor deze site moet toch kunnen?
  we hebben er tenslotte allemaal plezier van.

  • Ruud

   28 augustus 2015 at 13:26

   Of we vinden een bedrijf die de advertentie er op wil zodat de kosten van de provider eruit zijn.

   • woonwagenpower

    28 augustus 2015 at 16:43

    Er schijnt een bedrijf te zijn, genaamd
    Timon’s moppertrommel BV.

  • woonwagenpower

   28 augustus 2015 at 16:42

   direct voor.

  • i.Pjotr3

   29 augustus 2015 at 18:14

   Laat Jeroen zij iban bekend maken, ………..vrijwillige bijdrage voor ons eigen plezier is niet verkeerd.

 7. Jeroen

  29 augustus 2015 at 20:34

  Ik waardeer het echt heel erg dat jullie willen helpen op welke manier dan ook!! Geeft mij een goed gevoel. Ik ben de site ooit begonnen met de intentie om mensen de ruimte te geven om hun mening over de mooiste club van de wereld te kunnen uiten. Met jullie bijdrage is dat erg goed gelukt! Meer kan ik echt niet van jullie verwachten 😀

  FanvanAZ is voor mij een beetje een uit de hand gelopen hobby 😉 maar wel een erg leuke hobby. Ik vind het briljant om te zien hoe iedereen gebruik maakt van deze site om te praten over AZ!! Bedankt!!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *