AZ in verregaande onderhandeling over Arber Zeneli

By
Updated: augustus 23, 2015

Arber Zeneli staat in de concrete belangstelling van AZ. Eerder vandaag werd al bekend dat de directie van de Alkmaarder niet mee terug is gevlogen naar Nederland na de Europa League wedstrijd tegen Astra. Dit zou te maken hebben met een inkomende transfer. Volgens Expressen is de directie in Zweden om te onderhandelen met IF Elfsborg over Arber Zeneli. De rappe buitenspeler stond eerder deze maand ook al in de belangstelling van de ploeg uit de kaasstad, maar die interesse leek van de baan na het aantrekken van Jahanbakhsh.De 20-jarige buitenspeler maakte onderdeel uit van het succesvolle Zweedse nationale elftal dat afgelopen zomer het EK voor spelers onder de 21 wist te winnen. Op dit moment bevind Zeneli zich nog volop in de titelstrijd in Zweden met zijn club Elfsborg. Met nog 10 wedstrijden te gaan in de reguliere competitie heeft hij al vijfmaal doel getroffen en gaf hij ook nog eens zes assists in 20 wedstrijden. Naar verluidt moet AZ een bedrag van ongeveer 2 miljoen euro op tafel leggen voor de vleugelflitser.

12 Comments

 1. Vincent

  23 augustus 2015 at 14:29

  2 miljoen? Dan kon je beter Tighadouini halen voor 1!
  En buitenspelers hebben we wel genoeg heb liever een Rechtsback en een nieuwe CV die fysiek sterk is en de kopballen achterin wint, want die VD Linden heeft alleen mooie pasen.

 2. gerard

  23 augustus 2015 at 16:27

  Voorin bakken we er anders ook niet veel meer van.
  Totaal geen stootkracht meer met spelers die het de keeper zuur kunnen maken.

 3. Ruud

  23 augustus 2015 at 17:21

  Qua stootkracht kan AZ wel hulp gebruiken. Het kwam soms machteloos over en Rochet heeft aan de andere kant prima reddingen moeten verrichten als de verdediging faalde.

 4. gerard

  23 augustus 2015 at 18:09

  Dit nieuws is toch eigenlijk al ontkracht sinds gisteren.
  Niet Zeneli is in beeld maar Diomande is het mogelijk target

 5. Keet

  23 augustus 2015 at 22:18

  Nog meer aanvallers. Er is blijkbaar niemand die zich nog druk maakt om verdedigen bij AZ.

 6. NHN

  23 augustus 2015 at 23:07

  Zoeken naar goeie aanvallers, en je netwerk intact houden is niks mis mee. Of het nu die Zenelli of Diomande aangaat. Maar iedereen heeft nu toch wel kunnen constateren dat onze verdediging rammelt. Vooral een rechtsback is nodig. En het zou toch wel wat kopzorgen schelen, als AZ zich daarop concentreert.

 7. gerard

  24 augustus 2015 at 12:17

  Omdat er aanvallend weinig dreiging en druk gezet kan worden komt de bal natuurlijk ook dubbel zo snel terug omdat tegenstanders nou niet zo geweldig onder de indruk zijn van de aanvalsdrang.
  Heb je daar mannetjes rond lopen die echt hun man kunnen uitspelen en dodelijk zijn in de afronding dan blijft zo’n tegenstander ook veel meer hangen want die kijken wel dan wel uit.
  Dus ik kan het best begrijpen dat ze nog een behendige aanvaller willen.
  Diomande – Jansen – Jahansbakhs zou denk ik wel behoorlijk tempo en scoringsdrift in zitten.

 8. harm

  24 augustus 2015 at 12:58

  Kunnen ze Ziyech niet oppikken bij Twente? Zal vast te duur zijn 🙁

  Nieuwe rechtsback is hard nodig hij speelt als een natte krant… zucht

  Die Diamonde samen met Janssen en Jahan voorin heb je sowieso meer stootkracht,

 9. Kaazie87

  24 augustus 2015 at 17:51

  Volgens nhd zijn ze bezig met een spits en een rechtsback. Die spits zal die diamonde wel zijn, die kan ook als links of rechtsbuiten worden opgesteld. Hij heeft er inmiddels alweer 21 inleggen. Die rechtsback zal die laursen wel zijn ga ik vanuit naja beroerder als johansson zal die niet wezen. Wat speelde gouweleeuw trouwens opvallend beroerd leek wwl alsof hij der totaal geen zin in had en dat is dan onze aanvoerder

 10. gerard

  25 augustus 2015 at 11:21

  AZ en RB Salzburg zijn volgens Noorse media het meest concreet voor Diomande. Directeur verwacht zekere verkoop van topschutter.
  Posted today Twitter

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *