V/d Brom gaat nog steeds uit van poulefase Europa League

By
Updated: augustus 20, 2015

AZ begon donderdagavond heel sterk aan de ontmoeting met Astra Giurgiu en scoorde in het eerste kwartier tweemaal: eerst via Markus Henriksen en vervolgens via Vincent Janssen. Toch incasseerde het team van John van den Brom nog een 3-2 nederlaag in Roemenië. Echt zorgen baart de trainer van AZ zich desondanks niet. Hij hoopt dat zijn spelers de klus volgende week klaren.

“Als je de wedstrijd terug analyseert, denk ik dat wij heel goed begonnen”, geeft Van den Brom aan via het Twitter-kanaal van AZ. “Ik durf bijna te stellen dat we vijf kwartier gewoon goed gespeeld hebben. We gaven bijna geen voetbalkansen weg en creëerden kansen en goals: dan zit je op rozen. Na twintig minuten, ofzo? Dertien? Oké, dat is geweldig. Maar we geven de totale wedstrijd weg in een kwartier tijd, door onoplettendheid bij standaardsituaties.”

In de ogen van de AZ-trainer kan zoiets een keer gebeuren en misschien zelfs wel tweemaal in een wedstrijd. “Maar drie keer is echt te veel… daar worden we vanavond eigenlijk op geslacht”, sipt Van den Brom. Hij kijkt echter hoopvol vooruit naar het weerzien van volgende week in het AFAS Stadion. “We hebben laten zien dat we vanuit een geslagen situatie de controle konden pakken. Dat was ook belangrijk met het oog op volgende week.” Bron: Voetbalzone.nl

13 Comments

 1. az woman

  20 augustus 2015 at 21:49

  Meneer v/d Brom, ik kan me voorstellen dat U, uw personeel niet publiekelijk afvalt, maar ik mag toch aannemen dat U intern Bij sommige spelers zo aanpakt, dat hun gezicht aan de achterkant van hun hoofd belandt? En U mist niets, als U Mattias er buiten laat, dat heeft U gerust zelf ook gezien.

 2. Bradje

  20 augustus 2015 at 22:43

  Nee, Haye was goed bezig, bedoel je

 3. Vak J

  20 augustus 2015 at 23:01

  Nog een duidelijk onvolwassen niet op elkaar ingespeelde ploeg. Alle tegendoelpunten uit dode spelmomenten. Dan kom je je afspraken niet na. Enfin in Alkmaar moten ze er bovenop zitten en winnen.

 4. Ruud

  21 augustus 2015 at 11:22

  Positief blijven, maar ik ben wel een beetje benauwd tegen Willem II. Ligt ons niet zo lekker tenzij Dembele meedoet met zijn onvergetelijke solo destijds. Ze hebben ervaring ingekocht en zijn niet minder geworden. Goede training en afspraken inslijpen.

 5. Keps

  21 augustus 2015 at 15:05

  Wat een baggersite is dit. AZ heeft net een nieuwe spits gekocht. Dit wordt hier niet eens vermeld. Toch OMA.

  • Ruud

   21 augustus 2015 at 15:51

   Die jongens doen het uit vrije wil en verdienen er niets mee. Dat die jongens ook naar hun werk zijn en dan even achterlopen is geen schande. Wees blij dat het er is! Oordelen is zo makkelijk.

  • Jay

   21 augustus 2015 at 16:52

   AZ heeft nog helemaal niks gekocht en ontkent het gerucht zelfs. En verder wat Ruud zeg.

  • woonwagenpower

   21 augustus 2015 at 19:07

   Waar ben jij op uit Keps? Alleen als het een toegevoegde waarde heeft, mag jij wat zeggen.Eerst je huiswerk goed gaan doen. En als jij vrijwilligers van een site, die er een hoop tijd en energie in steken, hun werk zo waardeert, zegt dit meer over jou, als over Jeroen en Jay. En Oma heeft een mening met inhoud, dat ontbreekt bij jou.

  • oma

   22 augustus 2015 at 08:12

   heeft u deze ziekte allang meneer Keps?
   al eens bij een dokter geweest?
   misschien is er wat tegen te doem

  • oma

   22 augustus 2015 at 11:29

   als u het een baggersite vind,dat mag uw mening.
   maar waarom komt u dan nog op deze site?

  • Ray

   22 augustus 2015 at 16:31

   Hoezo roep je de hulp van een ander in om je mening te steunen? Ben je nog in de puberteit of zo?

 6. i.Pjotr3

  22 augustus 2015 at 01:04

  Keps imiteert Timon, maar dan wel de slechtste versie hiervan.
  Timon meent tenminste wat hij zegt.

  • az woman

   22 augustus 2015 at 09:06

   Er is maar 1 echte Timon, die is op zijn gebied en denkwijze niet meer in te halen.
   De positieveling, de negatieveling, op een site als deze, mag iedereen zijn zegje doen. Waar ik wel moeite mee heb, is dat het vrijwilligerswerk, tijd en energie die Jeroen en Jay er in stoppen, bij Keps niet de waardering krijgt die het verdient.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *