Gorter en Avdic blijven nog even bij AZ

By
Updated: augustus 18, 2015

Denni Avdic en Donny Gorter blijven vooralsnog speler van AZ. Het duo leek op weg naar de uitgang, maar kon of wilde afgelopen week niet aan de slag bij een nieuwe club.

Avdic was afgelopen week op proef bij Blackburn Rovers, dat uitkomt in het Championship. Een contract zat er echter niet in voor de 26-jarige spits. Dat meldt Voetbal International. Avdic is in Alkmaar al een tijdje overbodig en mag voor een zacht prijsje vertrekken. Het is afwachten of en wanneer een club gaat toehappen.

Ook Gorter staat op de transferlijst van AZ en ook de linksback heeft nog geen nieuwe club gevonden. Hij kon aan de slag bij De Graafschap, maar bedankte vriendelijk voor het aanbod. Het afgelopen seizoen werd Gorter verhuurd aan Aalborg BK.

In tegenstelling tot het drietal mag Fernando Lewis wel blijven. Niet als aanvaller, maar als rechtsback. “In dit geval kwam Fernando er zelf mee”, vertelt John van den Brom aan het weekblad. “Hij zag ook in dat het voorin moeilijk voor hem zou worden. En hij heeft eigenlijk alles om een goede back te worden. Hij is snel, fysiek sterk, kan goed koppen. Dus we zijn met hem aan de slag gegaan en tot nu toe pakt hij het heel aardig op.” Bron: Voetbalprimeur.nl, Bron foto: VI.nl

4 Comments

 1. Vincent

  18 augustus 2015 at 19:39

  Lewis is wel een slimme jongen hij speelt Johansson er wel uit. Haps was vroeger ook een linksbuiten en doet het nu ook aardig op de Lb positie

 2. Ruud

  18 augustus 2015 at 20:46

  Nou nog even dan.

 3. KeesK

  19 augustus 2015 at 08:32

  Hun salarisniveau zal ongetwijfeld een groot struikelblok zijn. Een FC Emmen trekt zoiets financieel gewoon niet en dus blijft AZ nog even opgescheept met deze dure jongens op het trainingsveld.

 4. az woman

  19 augustus 2015 at 09:14

  Dan maar weer verhuren, dat drukt in ieder geval de kosten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *