Man of the Match: Excelsior – AZ

By
Updated: augustus 16, 2015

Wie vond jij de beste man van AZ in het duel tegen Excelsior? Je kunt je stem uitbrengen via de poll.

7 Comments

 1. Jeroen

  16 augustus 2015 at 13:18

  Henriksen!! Vond dat toch echt de beste AZ-speler. Begin me wel steeds meer te ergeren aan Haye. Hij is zo nonchalant. Zie liever Henriksen op zijn plek, en dan v. Overeem achter de spitsen.

  • paddyk

   17 augustus 2015 at 20:37

   Haye idd niet goed. Die twee paasjes en drie acties per wedstrijd is veel te mager. Hij laat continu zijn man lopen op het middenveld. Verdedigd nauwelijks mee. Als hij de bal verspeelt staat hij stil, als hij gepasseerd wordt doet hij ook niets. Dit seizoen, vorig seizoen ook al. Maar wellicht ben ik de enige die zich hieraan stoort, want hij wordt steeds weer opgesteld. Wil iemand mij vertellen wat hij toevoegd aan az?

 2. kaazie87

  16 augustus 2015 at 13:54

  haye en haps zijn az onwaardig. haye had flinke babbels in de vi maar hij laat het niet zien. mijn stem gaat ook naar henriksen, tot nu toe elke wedstrijd een van de betere….

 3. Vincent

  16 augustus 2015 at 16:57

  Muhren viel goed in, maar Henriksen speelde de hele wedstrijd goed alleen verdedigend mag het wat beter

 4. NHN

  16 augustus 2015 at 21:08

  Hupperts deed eindelijk wat ‘ie moest doen. Toch? Maar het moet nog veel beter.
  Die 1e goal vond ik meer de verdienste van Henriksen. Maar de tweede goal kwam tot stand door toch wel goed doorzetten van Hupperts.

  • Brandon

   17 augustus 2015 at 15:56

   Vond Hupperts ook een van de beteren. Hij verdient op grond van deze wedstrijd wel een beloning als man of the match vooral zijn doorzettingsvermogen ook bij de tweede goal.

 5. az woman

  17 augustus 2015 at 17:07

  Muhren vanwege zijn altijd positieve benadering en instelling als invaller.

  En even iets anders, Cambuur had wel degelijk gescoord tegen Feyenoord, volgens karsdorp in ieder geval was de bal over de lijn. Foutje arbitrage. Zou AZ er goed aan doen om een doellijn technologie systeem in ons stadion te installeren? In de Bundesliga is het nu verplicht voor iedere club. Ik weet overigens niet of het een grote investering betreft, of moet de bond het financieren als die het de clubs oplegt?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *