‘Luijckx wil spoedig vertrekken bij AZ’

By
Updated: december 22, 2009
'Luijckx wil spoedig vertrekken bij AZ'

Het is niet ondenkbaar dat Luijckx tijdens de komende transferperiode van club gaat verwisselen. De middenvelder kan bij AZ maar niet rekenen op speelminuten en is de situatie nu meer dan zat.

Luijckx is sowieso in het bezit van een aflopend contract. “Het is uitgesloten dat ik mijn contract bij AZ verleng, dus ik zal hier verder in principe ook weinig aan spelen meer toekomen”, aldus de 23-jarige speler tegenover Voetbal International.

Inmiddels hebben verschillende Eredivisie-clubs al kenbaar gemaakt graag met Luijckx om de tafel te willen zitten. Voor AZ is een vertrek van de speler ook bespreekbaar, omdat hij anders in de zomer transfervrij Alkmaar verlaat.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *