AZ heeft linksback Brežančić binnen

By
Updated: augustus 4, 2015

AZ heeft eerder vandaag de Serviër Rajko Brežančić tot medio 2018 vastgelegd. Na het afsluiten van enkele formaliteiten zal de linksback zich voegen bij de selectie van John van den Brom. ‘Met Brežančić hebben we een sterke vleugelverdediger in huis,’ aldus Stewart. ‘Hij is ontzettend fel in de duels en beschikt over veel snelheid. Rajk heeft een goed positioneel inzicht, waardoor hij verdedigend vaak op de juiste plaats staat. Daarnaast heet hij een behoorlijk aantal wedstrijden op het hoogste niveau achter zijn naam staan. Hij kan er dus direct voor ons zijn.’

 

16 Comments

 1. Jeroen

  4 augustus 2015 at 19:35

  Nog nooit van deze beste vent gehoord!! Wat jullie? Ik kan dus eigenlijk ook geen mening vormen op dit moment.

 2. NHN

  4 augustus 2015 at 19:45

  Huh?? Brezanzic?? Noooooooit van gehoord!! Is dit nu een ervaren verdediger?? Ja in de Servische competitie. Ik geloof dat het een jeugdprodukt is van Partizan Belgrado, maar dat is (voor mij) dan ook de enige aansprekende club uit Servië. Er zullen er wel meer zijn die regelmatig EL spelen,maar dat is me nu even ontgaan.
  Vreemde aankoop. Ook een klap in het gezicht van Haps. Ik vind persoonlijk een rechtsback belangrijker.

  • Jeroen

   4 augustus 2015 at 19:47

   Rechtsback komt er ook nog wel. Stewart heeft dat vandaag weer eens aangegeven in een interview op TV.

   Zal dit dan een moneyball aankoop zijn?

   • Vincent

    4 augustus 2015 at 21:19

    Denk het wel

  • Keet

   4 augustus 2015 at 22:10

   Rode ster heeft ooit een europa cup gewonnen!

  • Gerrit Vooijs

   4 augustus 2015 at 22:45

   Dit is een prima ontwikkeling. Nu heeft AZ 2 linkervleugel verdedigers en dat is een minimumvereiste met 40-50 wedstrijden in dit seizoen. Gorter kan nu uitkijken naar een andere club.
   Rechts heeft AZ Luckassen en Mattias. Luckassen heeft aangegeven daar niet te willen spelen dus is het misschien verstandig Pele van Aanholt op te pikken.
   AZ heeft nu nog 3 spitsen met Jansen, Muhren en Tankovic dus nog 1 rechtervleugel verdediger aantrekken die kan verdedigen en de selectie is rond.

   Al met al kan VDB aan de slag, nee saai is het nooit bij AZ 😉

 3. Jeroen

  4 augustus 2015 at 19:56

  Hier een compilatie:

  • KeesK

   4 augustus 2015 at 23:34

   Natuurlijk de beste momenten maar het lijkt me inderdaad een aardig rappe mannetjesputter.

 4. Vincent

  4 augustus 2015 at 21:27

  In the summer of 2013, Brežančić was transferred to newly promoted Čukarički. He made 29 league appearances in the 2013–14 season and scored one goal. In the following season, Brežančić again missed only one out of 30 league games and scored one goal, as Čukarički finished in 3rd place. He also helped the team win the 2014–15 Serbian Cup.

  Klinkt goed!

 5. oma

  4 augustus 2015 at 22:54

  het zijn mooie en goede acties van hem,maar het zijn wel zijn beste momenten die ze op een filmtje zetten.
  dat neemt niet weg dat het een hele waarde volle speler voor AZ kan zijn.

 6. harm

  5 augustus 2015 at 19:03

  Als ik de beelden en geruchten moet geloven is het een bijna complete linksback, wacht in spanning af..

 7. kaazie87

  5 augustus 2015 at 19:23

  nu ze ijsland hebben leeggeroofd gaat az waarschijnlijk verder in servie dat is een goed teken want der zit daar genoeg talent, haal het nationale team van servie der maar is bij. bijna allemaal spelen ze in engeland bij een grote club. ik vindt wel dat az met dat geld wat ze nu binnen hebben wat meer grote talenten uit het buitenland moeten halen net als wat ajax en psv en heerenveen al jaren doen daar pluk je later alleen maar de vruchten van en je krik het niveau van je jeugdspelers omhoog

  • az woman

   6 augustus 2015 at 08:39

   Natuurlijk zijn buitenlandse talenten altijd welkom, maar het voordeel van Nederlandse talenten is, is dat ze de taal al machtig zijn en sneller herkenbaarder en een binding hebben met het AZ publiek denk ik, ik denk dat AZ ook het opleidings centrum van Nederland wil worden, gezien ze zoveel investeren in het nieuwe trainings en opleidingscomplex.

 8. kaazie87

  5 augustus 2015 at 19:27

  nederland is opleidingsland nr1
  en az heeft de beste jeugdopleiding van het land, ik zou dan gasten van een jaar of 16 uit het buitenland halen en zelf opleiden tot het niveau wat az nastreeft.
  die jonge gasten uit ijsland en sakarovski en hatziadiakos doen het ook uitstekend. der mag alleen wel wat meer aanvalland talent naar az komen en verdedigers zijn ook meer dan welkom

  • az woman

   6 augustus 2015 at 08:40

   In Nederland loopt nog talent genoeg, als ze er maar op tijd bij zijn.

 9. Bradje

  5 augustus 2015 at 22:43

  Tis misschien vreemd maar sinds Sebrenica associeer ik Serviërs vaak met racisme, wat daar latent aanwezig is. Hoeveel clubs daar worden niet gestraft daar, van wege wangedrag van supporters. Hoop echt dat deze man daar niks mee van doen heeft. Lijkt me wel een stoere kop op te staan. Misschien zorgt dat voor knikkende knieën bij de tegenstander, haha. Ik wens hem het allerbeste.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *