AZ hoopt Jahanbakhsh snel in te kunnen lijven

By
Updated: augustus 3, 2015

AZ hoopt Alireza Jahanbakhsh snel in te kunnen lijven. Volgens Omroep Gelderland onderhandelen de Alkmaarders al weken met NEC over de transfer van de Iraanse vleugelspits. Inmiddels is er schot gekomen in de onderhandelingen.

Jahanbakhsh heeft deze zomer geen geheim gemaakt van zijn transferwens. De aanvaller wil graag zijn geluk beproeven bij een grotere club dan NEC. De international speelt inmiddels twee jaar in Nijmegen en behoort tot de grote uitblinkers van de selectie van trainer Ernest Faber.

De Iraniër zou een voorkeur hebben voor een langer verblijf in de Eredivisie. Mede daarom sloeg Jahanbakhsh vorige maand een aanbod van het Engelse Brighton af. De Championship-ploeg was er met NEC al helemaal uit over een transfersom.

De Nijmegenaren staan niet onwelwillend tegenover een transfer. Immers, Jahanbakhsh heeft in stadion de Goffert een contract dat nog maar één seizoen doorloopt. Daarom valt er deze zomer nog een mooi bedrag te verdienen. Afgelopen seizoen werd Jahanbakhsh (21) verkozen tot beste speler van de Jupiler League. Hij maakte twaalf goals en tekende voor zeventien assists namens kampioen NEC. Bron: Voetbalprimeur

4 Comments

 1. NHN

  3 augustus 2015 at 13:34

  Wat zou hiervan waar zijn ? Heeft Stewart iedereen zand in de ogen gestrooid? Met z’n vleugel-verdediger-verhaal? Of heeft men Hupperts nu definitief te licht bevonden,waardoor AZ haast maakt?
  Of begint NEC zich onrustig te voelen,en doet men de vraagprijs omlaag,omdat men daar ook verder wil?
  Ik wacht in spanning af.

 2. gerard

  3 augustus 2015 at 14:32

  Nee hoor, ik vertelde al van af het begin op diverse topics dat AZ achter de deuren verder aan het onderhandelen was.

 3. az woman

  3 augustus 2015 at 14:48

  Als ik de foto zo zie, komt de vraag in me op.
  Wanneer komt deze Telstar speler uit de kast?
  Wat doet zijn rechterhand bij Alireza?

  • oma

   3 augustus 2015 at 21:33

   het is toch geen Ramos van Roda?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *