AZ sluit komst vleugelaanvaller niet uit

By
Updated: augustus 1, 2015

Met de verkoop van Gudelj en Berghuis heeft AZ voldoende financiële mogelijkheden om de selectie te versterken. In eerste instantie wil Stewart zich voornamelijk richten op de de verdediging, maar hij sluit niet uit dat er alsnog een vleugelaanvaller komt.

‘Een extra vleugelspeler is wel iets dat onze aandacht heeft. We hebben een aantal posities war we ons graag willen versterken en we hebben maar een bepaald budget dus we moeten keuze maken. Iedereen denkt dat we heel veel geld hebben maar zo zit het dus niet in elkaar. We hebben onze exploitatie en dat moet echt rond komen. Met de verkoop van Gudelj hebben we dat goed kunnen regelen. Nu kunnen we van het geld van Berghuis weer voor een gedeelte investeren,’ aldus Stewart. Bron: AZFanpage

22 Comments

 1. az woman

  1 augustus 2015 at 09:26

  Als er toch gekozen moet worden dan zie ik liever versterking voor de defensie, maar wie weet, is er nog een beetje ruimte in het budget.

 2. NHN

  1 augustus 2015 at 10:09

  Ik denk dat het ook nog zal afhangen van hoeveel spelers AZ nog kan schrappen van de loonlijst. Selectie is in feiten nog te groot. Wuytens,Avdic,Lewis. (en eigenlijk zijn er nog wel meer gegadigden)
  Over die vermeende interesse voor Matthias Johansson ook niks meer gehoord.

  • Vincent

   1 augustus 2015 at 13:28

   Gyasi word ook niks zoals ze broer

 3. kaazie87

  1 augustus 2015 at 11:17

  feit is wel dat het inmiddels 1 augustus is en steward nog ruim 4 weken heeft om iig 4 spelers te lozen en toch ook wel 3 spelers te halen het worden drukke weken in alkmaar. lees net op voetbalzone trouwens dat ebjsberg die deens/amerikaanse back niet kwijt wil, dus steward kan verder gaan zoeken. waarom niet die dijkhuizen van roda dat vondt ik altijd wel een redelijke back of die gozer van Heracles waarvan ik zijn naam niet meer weet, die is ook nog is rechtsback bij jong oranje. en als linksback zie ik die conboy wel komen steenharde back is dat die echt goed kan verdedigen

  • Vincent

   1 augustus 2015 at 13:29

   Dan heb je wel paar wedstrijden met 10 man, maar als hij er niet vanaf word gestuurd is het een geweldige verdediger

 4. gerard

  1 augustus 2015 at 11:41

  AZ sluit komst vleugelaanvaller niet uit

  uit welke bron heeft AZfanpage dit?

 5. gerard

  1 augustus 2015 at 11:47

  vreemd enigste link naar dit artikel verwijst toch echt naar dit topic pagina

 6. kaazie87

  1 augustus 2015 at 12:54

  az fanpage heeft contacten binnen az. maar die efmorfidis is echt een enorm toptalent hoor, de meeste ajacieden vinden het echt jammer dat hij weggaat maar ze hebben in amsterdam ook nog nouri en van der beek lopen die in potentie nog beter zijn dan dat hij is. dit is zeker geen gevalletje andersson, anders heb je ook niet bij barca en real gespeeld die gozer heeft alleen de pech gehad dat hij op jonge leeftijd kanker heeft gehad waardoor hij met sommige dingen met name met zijn fysiek een achterstand heeft opgelopen.

  kan iemand mij vertellen waarom az geen spelers huurt, clubs als ajax psv feyenoord en twente doen dat ook, als steward straks niks kan vinden krijgen wij straks weer een bankzitter van nac ofzo dan kan je toch beter een goede back van arsenal of Chelsea huren daar heb je toch veel meer aan. op spelers als gorter wuytens avdic en noem allemaal maar op hebben we gigantisch verlies geleden dan kan je toch beter spelers gaan huren??

  • Vincent

   1 augustus 2015 at 13:31

   Gorter, Avdic waren goedkoop.. wuytens transfervrij.

  • az woman

   2 augustus 2015 at 08:30

   Huren is investeren in het sportieve op korte termijn, AZ wil graag kopen om te investeren op korte en lange termijn, wat ik heel begrijpelijk vind, want als AZ spelers huurt, hou je financieel onder aan de streep niets over, en je laat waarschijnlijk voor een andere club een speler ervaring opdoen, het is misschien hypocriet maar het verhuren van spelers is wel een goede zaak voor zowel AZ, als sommige spelers.

 7. oma

  1 augustus 2015 at 13:28

  ik ken hem niet ik neem zonder meer aan dat het een talent is.
  maar waarom heeft Ajax zijn contract ontbonden en hem met vrije transfer laten gaan.
  ze hadden hem ook goedkoop kunnen verkopen met een doorkoop percentage.
  dat vind ik nu toch vreemd,Ajax kennende.
  heeft hij moeilijk heden gehad,is hij met ruzie weggegaan.
  is hij onhandelbaar.
  ik stel maar een paar dingen.
  ik weet het niet,maar vind het wel vreemd.

 8. kaazie87

  1 augustus 2015 at 13:36

  nee wat ik gelezen had had hij een contract voor 2 jaar met een optie voor nog 1 jaar en die hebben ze niet gelicht, het is niet zo dat per direct zijn contract is ontbonden.

  voor de liefhebbers https://www.youtube.com/watch?v=ykuYjn0UUdU vooral die 2 doelpunten tegen ajax maken het af.

  ongelofelijk dat deze voetballer nog bij nec speelt het is echt de koop van de eeuw als hij naar az gaat

  • Gerrit Vooijs

   1 augustus 2015 at 15:20

   Het zijn mooie beelden maar zo kun je van bv Gudmundsson ook een schitterende compilatie maken.
   De kille cijfers van zijn laatste 2 seizoenen zijn : 29 eredivisie duels 5 goals. Dan in de Jupiler League 29 duels 12 goals. Dat zijn nu geen cijfers van een topper.

   Nogmaals, AZ kan in januari hem voor noppes voor 4 jaar vastleggen. Dus die 6 maanden kosten AZ 2,2 miljoen ofwel 370.000 euro per maand exclusief salaris natuurlijk.
   Van mij mag Jahanbakhsh direct komen maar hij kost A de hoofdprijs en B hij wordt de grootverdiener bij AZ.
   Ga er maar aan staan, maak dat als nieuwkomer maar eens waar. De druk op Jahanbakhsh is dan enorm. Hij moet het in de Europese wedstrijden wel even gaan laten zien.

   Nee, als NEC niet zakt dan gewoon in januari met elkaar om de tafel en NEC vangt helemaal niets.
   Ik verwacht dat NEC over 2-3 weken eieren voor haar geld kiest en de prijs drastisch last zakken.
   Ik verwacht zelfs van Ernie dat hij die druk bij NEC neerlegt.

   Geld over de balk gooien is niet aan AZ besteed.
   Hopelijk lukt het AZ de komende weken nog wat overbodige spelers te slijten.

   • gerard

    1 augustus 2015 at 16:03

    Wie zegt dat als hij zo blijft spelen en voor een prikkie in Januari op te halen is zich niet heel andere clubs gaan melden en je zo alsnog deze speler mis gaat lopen. Met Gudelj heeft AZ destijds ook risico’s genomen en beduidend verder gegaan dan bijv. een Twente omdat men al in hem een topper zag die er meteen zou staan.

  • oma

   1 augustus 2015 at 15:45

   ik wil niet eigenwijs zijn klaasie,als we het ten minste over de zelfde speler hebben,dat zijn contract wel ontbonden is,met een vrije transfer.
   ik heb het dus over Efmorfidis.
   maar wat is tegenwoordig waar.

 9. gerard

  1 augustus 2015 at 15:29

  @Kaazie dat roep ik al tijden, sterker heeft meer potentie dan Berghuis.
  Gisteren poste ik hier nog dat nieuwsbericht uit Iran van 3 dagen geleden dat AZ nu echt een officieel bod heeft uitgebracht en dat er wellicht achter de deuren toch nog wel iets speelt en nu lees ik dat Stewart ook de komst van een vleugelaanvaller niet uitsluit….
  Maar jij was dacht ik toch zo stellig dat Stewart hier nooit meer op terug zou komen en alleen voor een back ging?

 10. gerard

  1 augustus 2015 at 15:42

  btw. Nec heeft overigens wel een eenzijdige optie die ze kunnen lichten.
  Het probleem is wel dat hij nu speelt op studentenvisum, dus op een laag loon. Lichten ze de optie moeten ze hem een Non EU salaris betalen.

 11. kaazie87

  1 augustus 2015 at 16:58

  AZ moet Deense back vergeten
  De poging van AZ om de Deens/Amerikaanse verdediger Ryan Johnson Laursen (23) te kopen lijkt te mislukken. Esbjerg, de club waar de rechtsback onder contract staat, wil hem niet laten gaan. Onlangs verkocht Esbjerg al verdediger Jonas Knudsen aan Ipswich Town, waardoor het vertrek van Deens jeugdinternational Laursen ongewenst is. Een bod vanuit Alkmaar werd dan ook afgewezen. Directeur Niels-Erik Sondergaard van Esbjerg in Tipsbladet: ,, Voor mij is Ryan’s zaak gesloten. We willen hem niet verkopen. We hebben vaarwel gezegd tegen een aantal spelers van vorig jaar, en we moeten kijken hoe we Esbjerg vooruit kunnen helpen. Daarom mag hij niet weg.”

 12. kaazie87

  1 augustus 2015 at 17:00

  der is geen club in nl die een speler een week voor de competitie wil gaan verkopen dus ik denk dat stewart niet op de nederlandse markt moet gan kijken anders betaal je gewoon de hoofdprijs

 13. Vincent

  1 augustus 2015 at 19:47

  Jahanbaksh is Nr. 1 maar Botaka is toch een mooie nr. 2 Ookal vinden mensen dat hij te weinig scorend vermogen heeft, maar dat compenseert hij met succesvolle dribbels!

 14. gerard

  2 augustus 2015 at 17:41

  Ook Alireza Jahanbakhsh was er nog niet bij, maar volgens trainer Ernest Faber komt de aanvaller eraan. “Hij doet al gedeeltes mee bij de training. Dat proberen we langzaam uit te bouwen, zodat hij er volgende week bij kan zijn. Maar ik weet niet wat er de komende dagen nog gebeurt rondom hem zijn en wat de laatste ontwikkelingen zijn”, zo doelt de trainer op een eventuele transfer van Jahanbakhsh.

  bron:omroepgelderland.nl

  • Gerrit Vooijs

   3 augustus 2015 at 07:57

   Misschien dat AZ onderhandelt maar dan moet de prijs toch behoorlijk gezakt Ijn. Want deze knieblessure betekent sowieso dat Jahanbakhsh voorlopig nog inzetbaar is en hij kan geen strenge medische controle op hoge belasting afwerken. Kortom je haalt een speler in huis waarvan je op dit moment niet goed kunt inschatten hoe hij ervoor staat.

   Max 1 miljoen zou ik zeggen en anders wachten tot januari. Kan hij bij NEC fijn revalideren en topfit bij AZ beginnen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *